SJKs bowlingturnering 2009

Sagene Janitsjarkorps har som formål å fremme musikkunnskapene - og å utvikle medlemmene gjennom motiverende musikalske oppgaver. Skal vi få til dette er det viktig å ivareta og utvikle korpsets sosiale miljø. Årets (og historiens første) "Superbowl 2009" ble gledelig mottatt av medlemmene. Her var ingen forhåndskrav og alle var velkomne - erfarne og uerfarne bowlere, trente og utrente, ektefeller og samboere, de med konkurranseinnstinkt og de mer tilbakelente.

                 <p>Festkomiteen inviterte til &quot;Superbowl 2009&quot; p&aring; Solli Bowling med p&aring;f&oslash;lgende samling p&aring; Peppes Pizza. Restauranten&nbsp;holder til i de samme lokalene som bowlingen og er&nbsp;for&oslash;vrig Norges f&oslash;rste Peppes.&nbsp;Flere av korpsets medlemmer&nbsp;og familiemedlemmer&nbsp;gjennomf&oslash;rte en utrolig spennende konkurranse.&nbsp; For de aller fleste var dette en introduksjon til bowlingsporten og de mange stilene og taktikkene gav ulike resultater.&nbsp;Det forekom at enkelte kuler gikk i renna, men det var ogs&aring; flere strike &aring; se!</p><p>Vinnere ble k&aring;ret, og alle var enige om at det hadde v&aelig;rt en morsom erfaring... Vi gleder oss til &quot;Superbowl 2010&quot;.</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>

Edit

SJK generelt - eldre nyheter

12 Mar 2010

Masterclass og mye korpsmoro med Tine Thing Helseth og SJK 23. - 25. april

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth og Sagene Janitsjarkoprs inviterer til masterclass og "korpshappening". Fortsatt plasser - utvidet påmeldingsfrist til 12. april!

25 Aug 2009

Sosialt samvær på Oscarsborg

Av Festkomiteen | SJK generelt

Lørdag 22. august inviterte festkomiteen til "La Boheme" av G. Puccini på Oscarsborg festning.

05 Jun 2009

SJKs dirigent Tom Skjellum utnevnt til æresmedlem

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Etter tretti år som dirigent for Sagene Janitsjarkorps og med bakgrunn i det store og utvidede engasjementet for korpset, ble Tom Skjellum utnevnt til æresmedlem på selveste 17. mai. Medlemmene bifalt styrets avgjørelse med stående applaus.