Konsert av interesse for SJK medlemmer?

3. juni (2. pinsedag) er det en spennende storbandkonsert på "Gamla" (vis a vis Stortorvets Gjæstgiveri) med den kjente svenske trompeteren Lasse Lindgren.

                 Kjære venner av norsk musikk!

Vårt langstrakte land får snarlig besøk av en av våre nordiske kollegaer.

Søndag 3.juni kl.19.00 kan du oppleve en kanonkonsert på Gamla i Oslo (vis a vis Gjæstgiveriet). Spillestart vil være kl.19.15!!

Oslo Workshop Big Band får da besøk av den fantastiske svenske trompeteren Lasse Lindgren. Vi ønsker her å presentere Lasses egen musikk og med Lasse som både solist og bandleder. Musikken kan klassifiseres som moderne storbandmusikk med iørefallende groover og klanger. Det blir en kveld med trøkk og klem og trompetlyd i verdensklasse.

Om Lasse:

Lasse er kjent for sitt leadtrompetspill i Danske Radios Big Band og Bohuslän Big Band. I tillegg har han svært mange andre artister på sin merittliste, som Bob Brookmeyer, Ray Charles, Django Bates og Ray Anderson for å nevne noen.

I dag driver han utstrakt turnevirksomhet, og driver 4 forskjellige konstellasjoner i eget navn. Han ble av Svenska Dagbladet nylig karakterisert med: "... det beste av svensk trompetspill for tiden."

Om Oslo Workshop Big Band:

Bandet er prosjektbasert og huser en rekke av østlandets gode og talentfulle krefter. Bandet har plassert seg i den absolutte toppdivisjonen av norske storband, og har tidligere samarbeidet med bl.a: Jens Winther, Ray Pitts, Wayne Andre, Lars Jansson, Steve Spiegl, John Stublefield, Knut Riisnæs og Sigurd Køhn for å nevne noen. Bandet ble av Østnorsk Jazzsenter kåret til "Årets storband på Østlandet 2000".

Vi håper å se mange av dere på konserten, og for kun kr. 100,- er dere med på å videreføre den norske storbandtradisjonen, og støtte opp om de tiltak som gjøres uten statsstøtte i Oslo regionen.

NB! Ve fremvisning av billett fra konserten, kommer man også gratis inn på konsert senere på kvelden på "BLÅ". Den konserten er med det profesjonelle og eksperimentelle storbandet "Norske Store".

Med vennlig hilsen,
Lars Erik Norum, Oslo Workshop Big Band


Edit

Eldre nyheter

13 Jun 2001

Fly og hotell-lister lagt ut på intranettet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Fly og hotellistene er nå oppdatert etter de siste endringer mottatt fra turoperatør og flyselskapene

22 Mai 2001

Oslo-Filharmonien takker

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Sten Cranner i OFO takker for vel utført oppdrag i forbindelse med orkesterets barnekonserter.

18 Mai 2001

17. mai - vel overstått

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Været la ingen demper på Sagenes deltakelse og gjennomføring