SJK konkurrerer i Korpsgalla 2009

31. oktober arrangeres Korpsgalla 2009 og Sagene Janitsjarkorps er en selvfølgelig deltaker i 1. divisjon/Elitedivisjon. Korpsgalla er en underholdningskonkurranse hvor kun fantasien (og musikalske ferdigheter) setter grenser.

                 <p>Hele 21 korps er p&aring;meldt i konkurransen som finner sted i Asker Kulturhus. Sagene Janitsjarkorps konkurrerer mot &aring;tte korps og her er duket for mye spenning. Et korps kan totalt oppn&aring; 130 poeng fordelt p&aring; 100 for det musikalske og 30 for underholdningsverdi. Foruten &aring; legge vekt p&aring; basisferdigheter som klang, dynamikk, intonasjon, rytmikk, balanse og musikalitet, vil dommerne ogs&aring; vurdere kreativitet, programvalg, spilleglede og overraskelsesmomenter.</p><p>&nbsp;Sagene Janitsjarkorps spiller som nr. 2, kl. 10:40 - kom og h&oslash;r!</p>

Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

12 Mar 2010

Masterclass og mye korpsmoro med Tine Thing Helseth og SJK 23. - 25. april

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth og Sagene Janitsjarkoprs inviterer til masterclass og "korpshappening". Fortsatt plasser - utvidet påmeldingsfrist til 12. april!

28 Sep 2009

SJKs bowlingturnering 2009

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Sagene Janitsjarkorps har som formål å fremme musikkunnskapene - og å utvikle medlemmene gjennom motiverende musikalske oppgaver. Skal vi få til dette er det viktig å ivareta og utvikle korpsets sosiale miljø. Årets (og historiens første) "Superbowl 2009" ble gledelig mottatt av medlemmene. Her var ingen forhåndskrav og alle var velkomne - erfarne og uerfarne bowlere, trente og utrente, ektefeller og samboere, de med konkurranseinnstinkt og de mer tilbakelente.