Juletrefester og andre julearrangementer

Oppdatert 20/11-23, 17:14

De nyeste bildene fra julearrangementer


Sagene Janitsjarkorps over 40 års erfaring med barnejuletrefester, med nisseorkester, gang rundt juletreet, sang og leker med barna og julenisse med godteposer. Vi kan tilby et skreddersydd og profesjonelt opplegg til bedrifter og organisasjoner som ønsker å tilby dette internt. Ingen fest er for liten eller for stor - vi er fleksible og tilpasser oss deres behov.

En standardpakke består typisk av følgende: - Nisseorkester på 9 personer - En lekeleder som leder hele festen og leker med barna - Teknisk utstyr som høyttalere og mikrofon, evt. bruk av stedets utstyr - Tryllekunstner eller sjonglør - Julenisse som deler ut poser ved festens slutt

En juletrefest er vanligvis delt i to avdelinger - først sang og gang rundt juletreet samt tradisjonelle sangleker, etterfulgt av servering. Avdeling to består vanligvis av leker og eventuelt tryllekunstner/sjongløsinnslag (dersom det er bestilt), før festen avsluttes med å rope på julenissen.

Musikkarrangementene er spesiallaget og sangutvalget er tilpasset det som er “i tiden” for barn i juletrefestalder akkurat nå. Det kan f.eks. være basert på hva som vises på TV for barn denne julen, men vi har selvsagt også mange klassiske sanger og leker på programmet.

Vi kan enten kommer til stedet hvor dere ønsker å arrangere festen, ellers kan Sagene Festivitetshus leies til formålet. Har dere allerede et ferdig arrangement for juletrefesten, er det fullt mulig å bare bestille poser fra oss.

Våre juletrefester er karakterisert av kvalitet og profesjonalitet fra begynnelse til slutt, og vi har en lang rekke referansekunder, blant andre Hydro, NHO, Nordea, W. Wilhelmsen, Rådhuset, Meteorologisk Institutt, IBM, Equinor og omlag 50 andre firmaer og organisasjoner.

Noen ønsker også juletrefest for "voksne" i anledning julebord! Fester med gang rundt juletre akkompagnert av nisseorkester, leker og julesanger er en slager - også blant de voksne.

Ta gjerne kontakt på kontaktskjemaet, så tar vi gjerne en prat om hva vi kan tilby!

Med beste førjulshilsen fra Nisseadministrasjonen Sagene Janitsjarkorps


Edit

Nyttig

Her finner du alt du trenger å vite om våre juletrefesttilbud:

Hva skjer i korpset?