Juletrefester og andre julearrangementer

Oppdatert 09/09-15, 22:08

De nyeste bildene fra julearrangementer


Sagene Janitsjarkorps har arrangert juletrefester for barn i mer enn 50 år, og kan tilby et skreddersydd og profesjonelt opplegg for dette til bedrifter og organisasjoner som ønsker å tilby dette internt. Ingen fest er for liten og ingen er for stor - vi tilpasser arrangementer etter deres ønsker.

En standardpakke vil typisk kunne inneholde dette:

  • et nisseorkester på 9 personer
  • en lekeleder som leder hele festen og leker med barna
  • nødvendig teknisk utstyr som mikrofon og høyttalersøyle, evt. bruk av stedets utstyr
  • tryllekunstner eller sjonglør
  • vising av film/video
  • julenisse som deler ut poser når festen er slutt

En juletrefest er gjerne delt i to avdelinger der vi starter med å synge og gå rundt juletreet og leke noen gamle, tradisjonelle sangleker. Så er det vanligvis servering, så en avdeling med leker før festen avsluttes med å rope på julenissen. Hvis tryllekunstner eller sjonglør er bestilt, kommer dette innslaget før eller etter serveringen eller når kunden ønsker.

Musikkarrangementene er spesiallaget og utvalget av sanger er tilpasset hva som “er i tiden” for barn i juletrefestalder akkurat nå. Dette kan f.eks. være basert på hva som vises på TV for barn denne julen, men vi har selvsagt også flere “evigvarende” melodier og leker på programmet.

Vi kommer til stedet dere ønsker å arrangere festen, eller dere kan eventuelt velge å leie Sagene Festivitetshus til formålet. Har dere allerede et ferdig arrangement for juletrefesten, er det fullt mulig å bare bestille poser fra oss. Andre kombinasjoner er også mulig.

Vårt tilbud er kjennetegnet av kvalitet og profesjonalitet fra begynnelse til slutt, og vi har en lang rekke referansekunder blant noen av Norges største bedrifter, f.eks. Nordea, Norsk Hydro, Wilh. Wilhelmsen, Atlas Copco, Meteorologisk Institutt, IBM, Esso, Statoil og omlag 50 andre firmaer og organisasjoner. Du ser noen bilder fra slike arrangementer på toppen av denne siden.

Bruk gjerne kontaktskjemaet, så svarer vi så snart vi kan for å diskutere detaljer og gi ytterligere informasjon.

Med beste førjulshilsen fra

Sagene Janitsjarkorps / Nisseadministrasjonen


Edit

Nyttig

Her finner du alt du trenger å vite om våre juletrefesttilbud:

Hva skjer i korpset?