Oktoberfest og tyrolermusikk!

Oppdatert 16/10-21, 16:37

De nyeste bildene fra oktoberfest, tyroleroppdrag


Sagene Janitsjarkorps har i en årrekke hatt et eget tyrolerorkester som tar spilleoppdrag ved små og store anledninger. Dette tilbudet har de siste årene blitt spisset og profesjonalisert som en følge av at det har blitt svært populært med såkalte “oktoberfester” også i Norge.

Oktoberfestene stammer fra Tyskland og Østerrike, der f.eks. den årvisse festivalen i München er godt kjent for de fleste. Den regnes forøvrig som en av verdens største folkefester og går over nesten tre uker fra midten av september til inn i oktober.

Oktoberfest er en hyldest til sang, musikk og ikke minst god mat og drikke og har for alvor også blitt populært i Norge. Mange bedrifter arrangerer nå dette for egne ansatte eller for kunder. Flere av korpsets medlemmer er ihuga tilhengere av tyrolermusikk og oktoberfest, og har flere ganger vært til stede på festivalen i München. Dette har inspirert oss til å tilby slike ting til interesserte i Norge også, og vi tror vi har et spennende og autentisk produkt.

Vi kan enten komme til dere og spille, eller gjennomføre hele arrangementet i Sagene Festivitetshus i en velegnet ramme med servering tilhørende en oktoberfest.

Vi kan tilby et profesjonelt musikalsk produkt med en høy grad av autensitet. Orkesteret stiller i tradisjonelle tyrolerdrakter og mye av sangen foregår på tysk. Men vi har også flere vanlige norske allsanger og andre kjente låter på repertoaret.

En oktoberfest er ikke en konsert, men en happening der publikum selv er med på å skape stemningen gjennom å delta i sangen. Dette prøver vi å få til!

Kontakt oss for mer informasjon.


Edit

Nyttig

Her finner du alt du trenger å vite om oktoberfestival og tyroler:

Hva skjer i korpset?