Begrens søket

Treff

25
 • Sorter etter :

 • Vis :

Etter to år med et pandemi-nedstengt Norge og en rekke avlyste konserter var det en fryd for Sagene Janitsjarkorps å endelig kunne spille sommerkonsert på Sagene igjen.

Etter tre års virusventing var 17. mai endelig en festdag igjen, og Oslo viste seg fra sin beste side.

 • Av: Karina Kaupang Jørgensen   17/05-22, 08:00 SJK generelt

SJK innledet utesesongen med en konsert foran Sagene kirke i anledning bydelsdagene «Sagenevår».

 • Av: Steinar Kjærnsrød   07/05-22, 12:00 Konserter

Sagene janitsjarkorps byr på gratis sommerstemning og god musikk på Myraløkka lørdag 18. juni.

 • Av: Ingeborg Volan   02/05-22, 15:45 Konserter

Sagene Janitsjarkorps inviterer til lyse og vakre toner i Sagene kirke den siste mandagen i november. Kammermusikk står på programmet, og både hele korpset og mindre instrumentgrupper vil framføre ulike verk.

 • Av: Sissel Ambjør   12/11-21, 15:00 Konserter

Sagene janitsjarkorps’ første konsert etter koronapandemien sammenfalt med korpsets 95 års jubileum. Til fullsatt sal ble jubilanten klappet og heiet fram gjennom den to timers lange jubileumskonserten søndag 24. oktober i Sagene Festivitetshus.

Etter nedstenging av så godt som alle kulturaktiviteter i over et år, var det godt å komme i gang igjen. Det syntes både vår oktoberfest-kunde Statnett og musikantene i Sagene janitsjar.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   14/10-21, 19:00 Konserter

Sagene Janitsjarkorps’ første konsert etter koronapandemien sammenfaller med at korpset feirer hele 95 år!

 • Av: Ingeborg Volan   12/10-21, 15:15 Konserter

Fint høstvær og god stemning blant et lydhørt publikum skapte en fin ramme rundt SJK sin første konsert denne høsten. Konserten fant sted lørdag 4. september bak Sagene kirke under Sagene bydelsdagene 2021.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   05/09-21, 22:40 Konserter

Nemlig at han var så vidt innom Sagene Ungdomskorps som dirigent!

Det er med tungt hjerte Sagene Janitsjarkorps har besluttet å ikke spille 17. mai i år. - Det er en trist beslutning å ta, men vi mener den er riktig. Vi skulle gjerne vært ute og spilt for folk, men i år er det andre hensyn å ta, sier styreleder Tom Nøttveit.

Navnet på SJKs utmerkede interne Facebook-side bygger dessverre på en misforståelse. At Oskar Braaten brukte Sagene Festivitetshus i Holstsgate 3 som kulisse i «Ungen», er feil.

I en utfordrende tid hvor det er vanskelig å møtes fullt korps for å spille sammen og for andre, har SJK lansert et nytt tilbud for bedrifter, borettslag og alle andre som ønsker å få litt julestemning

Da Rune Halvorsen overtok taktstokken i Sagene Janitsjar i slutten av januar, trodde han det skulle bli intens oppkjøring for å bli klare til NM i mars. Slik ble det ikke. Første konsert med «nydirigenten» måtte vente til slutten av oktober.

 • Av: Ingeborg Volan   29/10-20, 15:36 Konserter

Tom Skjellum, Sagene Janitsjarkorps' mangeårige dirigent, ble hedret med Kongens Fortjenstmedalje under korpsets konsert i Sagene Festivitetshus søndag 25. oktober.

 • Av: Sissel Ambjør   27/10-20, 21:00 Konserter

Et nytt, blått skilt på veggen markerer at øvingslokalet til Sagene Janitsjarkorps er en viktig del av Oslos historie.

Det er liv i Sagene Janitsjarkorps fortsatt. Aktiviteten har vært tilnærmet lik null de siste ukene, med unntak av et lite samspillsprosjekt som du finner lengre ned i saken. Men nå er det tillatt med gruppeøvelser igjen, og vi lover – 17. mai dukker vi opp.

Det finnes ikke mye annet enn musikk i ulike varianter på Rune Halvorsens CV. Trommis og dirigent. Fra 1. januar overtok 53-åringen taktstokken i Sagene Janitsjarkorps.

Til stående applaus takket vi av både et hektisk musikkår og dirigent Tom Skjellum med nyttårsmatinékonsert på årets siste dag. Nå kan 2020 bare komme!

SJK gjentar suksessen fra 2017/2018, og inviterer til nyttårsmatinékonsert i Sagene Festivitetshus kl 14.00 på nyttårsaften.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   19/11-19, 07:25 Konserter

Lysene er slukket for denne gang for en fantastisk oppsetning av Broadway-musikalen «Nine» i Sagene festivitetshus. Popfactory i samarbeid med SJK leverte fire forestillinger til stående ovasjoner helgen 18. - 20. oktober.

Musikalen "Nine" skal oppføres i Sagene Festivitetshus 18. - 20. oktober. Dette er en oppsetning der ensemblet "Popfactory" har ansvaret for alt - unntatt musikkarrangementene og orkesteret, hhv. Tom Skjellum og Sagene Janitsjarkorps.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   24/09-19, 21:00 Konserter

Etter en enestående lang periode - 40 år! - har Tom Skjellum bestemt seg for å gi seg som dirigent i SJK ved årsskiftet. Ingen har betydd så mye i korpsets nittitreårige historie.

I strålende sol og på sommerens hittil fineste dag inviterte SJK til konsert på Myraløkka for åttende gang lørdag 15. juni. Denne gang fikk publikum et møte med en av de store jazzsangerne, Nat «King» Cole.

Det er kun to uker igjen til den tradisjonsrike sommerkonserten på Myraløkka 15. juni, og på øvelsen 3. juni fikk vi for første gang besøk av solistene våre.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   04/06-19, 22:30 Konserter