Du kan se Sagene Janitsjarkorps på TV!

Norges Musikkorps Forbund samarbeider med TV 2 Sumo om direktesending fra årets NM.

I år kan du se NM janitsjar direkte på TV! TV2 Sumo overfører direkte fra alle divisjonene som konkurrerer i Olavshallen, det vil si Elitedivisjonen, 1., 4. og 5. divisjon. Festkonserten og premieutdelingen sendes også direkte på TV 2 Sumo. Du kan følge sendingen både på nettet, på iPhone og iPad! Og har du gått glipp av noe, eller har lyst å se noe i reprise, er det bare å finne fram laptop’en og spole tilbake!

For å se sendingene fra Trondheim trenger du et abonnement på TV 2 Sumo PLUSS eller GULL. I tillegg til å kunne se sendingen direkte, vil du også ha mulighet til å gå inn og se opptak av et hvilket som helst korps i etterkant. Dette er noe mange har etterlyst. Abonnementet gir deg også tilgang til andre programmer som ligger på TV 2 Sumo.

For kr. 49,- vil du kunne se NM janitsjar direkte og i opptak i en uke etterpå. For andre prisalternativer, se korpsportalen på TV 2 Sumo:

http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=23032012

Sagene Janitsjarkorps fremfører sitt stykke kl 16:53 fredag 23. mars!

I tillegg til å overføre fra selve konkurransen, blir det også i år et NM-studio med gjester og ekspertkommentatorer begge dagene.

Under årets NM janitsjar satses det også litt ekstra på sosiale medier. Både på NMD sin Facebook-side og på @NMFkorps på Twitter kan du legge ut egne meninger eller kommentere andres. For dere som allerede er aktive på Twitter, kan dere gjerne bruke #nmjan hvis dere legger ut noe om NM de neste ukene. Det er spennende å lese litt om hvordan korpset lader opp til konkurransen.


Edit

Eldre nyheter

03 Jan 2012

Fornøyd publikum på Nyttårskonsert i Mysen

Av Hilde Veum | Konsertreferater

SJK avsluttet 2011 med konsert på selveste nyttårsaften. Og etter avisoppslag å dømme - en veldig bra konsert!

13 Des 2011

Nå er det jul igjen!

Av Hilde Veum | SJK generelt

Sagene Janitsjarkorps skal også denne sesongen underholde på juletrefester, og kanskje kommer vi til en fest der du er?

06 Des 2011

Nyttårskonsert på Nyttårsaften!

Av Hilde Veum | Konserter

Sagene Janitsjarkorps er engasjert av Eidsberg kommune til å underholde på deres tradisjonelle nyttårskonsert. VELKOMMEN!