Begrens søket

Treff

50
  • Sorter etter :

  • Vis :

  • Slideshow

Orkesteret i gang med "Keiservalsen", åpningen av nyttårskonserten

Milja (Heidi Trettøy Simonsen) og Olaf (Trond Ove Hjelmervik)

Petrina og Gurina-Neger i passiar

Engebret (Leif Inge Jakobsen) og Krestoffer (Aksel Aune Hansen) synger om gassløkta

Milja (Heidi Trettøy Simonsen) - en av hovedrollene i "Ungen"

Petrina (Madeleine Fredstad Røseth)

Herlig samspill mellom "Gjendøperen" (Pål Koppang) og "Sersjant-Petra" (Marianne Jørgensen)

Milja (Heidi Trettøy Simonsen) og Julius (Kim Ronny Simonsen)

Fra venstre foran - Alvilde (Anniken Gulowsen Wibe), Georgina (Marte Kjær Galtung), Milja (Heidi Trettøy Simonsen). "Hønse-Lovisa" (Kjersti Børsum), Lagreta (Irene Larsen). Bak fra venstre - "Sersjant-Petra" (Marianne Jørgensen) og Krestna (Birgit Dannenberg).

Krestna (Birgit Dannenberg)

Sersjant-Petra (Marianne Jørgensen)

Doktoren (Roy Johnsen)

Gurina-Neger (Grethe Børsum)

Lørdagskveld - feiende flott avslutningsnummer

Torshovkoret gjorde en glitrende innsats under "Ungen", både som kor og som skuespillere!

Dirigent, solist og orkester takker for seg etter en vel gjennomført konsert. Nå er det sommerferie, men først venter en hyggelig sammenkomst på Sagene Lunchbar!

Vår gjestedirigent Morten Michelsen kunne mere enn å dirigere - han viste fram virtuost klarinettspill i flere "Klezmer" (jødisk tradisjon) inspirerte stykker

Vår dyktige sangsolist Majken Christiansen fikk publikum i stemning!

Nok en vellykket sommerkonsert i flott sommervær på Myraløkka, denne gang med Morten Michelsen som gjestedirigent (og klarinettsolist) og med Majken Christiansen som vokalsolist. Ca 1000 publikummere var innom konserten iflg bydelen.

Fra premieutdelingen, SJK fikk en flott 4. plass med 93 poeng.

Full konsentrasjon før vi spiller Praetorius Variations.

Et vellykket prosjekt med NMH ble avsluttet med en fin konsert med tre engasjerte dirigentstudenter

Johan Svendsens fiolinromanse ble nydelig framført av Mari Halvorsen med et oppmerksomt orkester som backing, dirigert av Marco Crispo

Endelig skal vi få utløp for 8 ukers innøving av et krevende repertoar. Full konsentrasjon under konserten ga flotte resultater og dirigentelevene var godt fornøyde.

Torgeir Koppang er solist i Rhapsody in Blue av George Gershwin

Iren Reppen og Paul Ottar Haga er solister i Bør Børson Jr. (Egil Monn-Iversen/Harald Tusberg, arr. Tom Skjellum)

Paul Ottar Haga er solist i Bør Børson Jr. (Egil Monn-Iversen/Harald Tusberg, arr. Tom Skjellum)

Iren Reppen er solist i Bør Børson Jr. (Egil Monn-Iversen/Harald Tusberg, arr. Tom Skjellum)

Sagene Janitsjarkorps med dirigenten Tom Skjellum

Lyseblått på Piazza Bra i dag når SJK holder sin underholdningskonsert i Verona. Varmt, men bedre enn regn - som var varslet. Mye folk og masse applaus og gode tilbakemeldinger.

Vi er så heldige å ha med oss Kari Gjærum, en nestor i norsk musikkliv. Her under fremførelsen av "Skyfall", fra James Bond filmen med samme navn og der framført av Adele.

Vi er så heldige å ha med oss Kari Gjærum, en nestor i norsk musikkliv. Her under fremførelsen av "People", kjent i Barbra Streisands versjon fra filmen "Funny Girl" med Omar Sharif.

Konferansier var denne gang Jan Fredrik Heyerdahl, kjent fra mange programmer på NRK radio og TV. Han bandt programmet sammen på en flott måte.

Konserten er i gang og folk koser seg i ettermiddagssolen på Myraløkka

Vi er i gang med underholdningskonserten på Fornebu S, og her ser vi litt av korpsets treblåsergruppe i aksjon.

Det var perfekte rammer for konserten vår på Fornebu S - fint og varmt sommervær, et entusiastisk publikum, en strålende solist og et korps i god steam. Dette er en den første av tre liknende konserter. Den neste allerede 18. juni på Myraløkka og til slutt på Piazza Bra i Verona 26. juni under korpset jubileumstur som starter neste uke.

Nydelig sommerkveld skapte en fin ramme rundt konserten for handlesenteret "Fornebu S". Her venstre halvdel av korpset i aksjon.

Konserten på Fornebu S starter klokken 20.00 og her er korpset i gang med lydprøven.

Spenning under premieutdeling i NM 2016

Nå er det like før SJK skal på scenen i regionsmesterskapet, og det er en spent men forventningsfull gjeng som venter på klarsignal. Forberedelsene har vært gode og alle gleder seg til å få vist hva vi kan og vurdert hvordan vi ligger an før NM i Trondheim neste helg.

Avslutningen på lørdagens kammerkonsert bød på noen kontraster, da noen medlemmer hadde børstet støv av gamle "bluesdresser" og presenterte "SJK meets Blues Brothers" som et morsomt innslag på kammerkonserten. Vi hadde tilmed med oss dansere, og stemningen ble høy med avspilling av "Can't Turn You Loose", "Hey Bartender" og "Jailhouse Rock", med Roy Johnsen og Per Winge som "Jake" og "Elwood" ...

Roy, Stian, Kjell Eigil, Lars Erik, Anne Lene, Asbjørn, Per, Steinar og Arild

Roy Johnsen, alias "Jake Blues", har entret scenen og girer opp stemningen i bluesbandet. Bandet spilte tre låter attaca som avslutning på kammerkonserten - "Can't Turn You Loose", "Hey Bartender" og "Jailhouse Rock". På Jailhouse fikk Roy selskap av Per Winge, aka "Elwood Blues" :-)

Saxgruppa med forsterkning av el-bass (Kjell Eigil) og trommer (Magne).

Fra venstre - Svein Erik, Geir, Per Aril, Arild

Treblåsensemblet framførte bla Cathedral Winds av Helge Hurum

Fra venstre - Roar, Pål, Hanna, Jens, Lasse

Fra venstre - Steinar, Anne, Stian, Ole, Cato, Aleksander, Kjersti, Jan Eddy, Steinar, Hege. Dirigent: Trond Olav Ruistuen

Fra venstre - Emilie, Ellen, Asbjørn, Oda, Elsa og Merit

Messingensemblet åpnet konserten med "Fanfare" av Paul Dukas, fra "La Peri", og spilte videre to saster fra Alfred Reeds Othello.