Konsert med Sandefjord Brass Symposium søndag 3. oktober

Søndag 3.10 holder SJK konsert med Sandefjord Brass Symposium kl. 17.00 i Sagene Festivitetshus. SBS er et av landets beste brassband, og mye godlyd venter tilhørerne denne dagen.

Sandefjord Brass Symposium sine hemmesider

Sandefjord Brass Symposium er et ganske utradisjonelt orkester, noe de også bevisst antyder gjennom sitt navn. Gjennom flere års hardt arbeid og satsting i det janitsjardominerte miljøet i Vestfold (Nanset og Sandefjord Ungdomskorps hører med til landets beste korps), har de lykkes å etablere "Brassen" som et begrep i byen.

De jobber aktivt mot nærmiljøet, og utgir blandt annet en egen avis som sendes ut til skolekorpsene i området, og holder gratis seminarer og samarbeidskonserter.

Arbeidet har tydeligvis båret frukter, for de er i dag etablert som et av landets beste brassband og vant også "Siddis Brass" i 1996 og NM i 1998.

Programmet de skal framføre i Sagene Festivitetshus søndag 3.10, er ikke kjent i skrivende stund, men vi kan sikkert vente oss mye flott musikk. Sagene skal fremføre musikken de brukte ved konkurransene i Nyborg i sommer:

  • Overture til Candide, Bernstein
  • Webers klarinettkonsert, 3. sats. Solist: Tom Nøttveit
  • Chick Corea potpurri (Spain og La Fiesta)
  • Bojarenes Inntogsmarsj, Johan Halvorsen

Konserten starter kl. 17 og er gratis


Edit

Eldre nyheter

23 Sep 1999

Sagene Festivitetshus nevnt andre steder på Internett

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Korpset prøver etter beste evne å spre informasjon om tilbudet Sagene Festivitetshus utgjør, og vi ser til vår glede at vi er nevnt andre steder på nettet.

31 Aug 1999

SJK kastes ut av lokalene på Sagene skole

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Etter 73 år med tilhold ved skolen, har SJK nå fått beskjed om at de ikke lenger kan benytte kjellerlokalene de selv har opparbeidet fra grunnen av

23 Aug 1999

Høstsesongen er startet og vi trenger nye medlemmer

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Mandag 23. august startet øvelsene igjen, og vi kunne ønske et par nye medlemmer velkomne. Men vi trenger flere. Er dette kanskje noe for deg?