25 år som Sagene-dirigent

Tom Skjellum, korpsets musikalske drivkraft siden 1979, ble hedret for sin innsats på årsmøtet 29.09.

                 Ved åpningen av Sagene Janitsjarkorps sitt årsmøte ble Tom hedret for sin fantastiske innsats gjennom 25 år. Etter elleve år som solotrompeter ble han ansatt som dirigent. Og det var ikke fordi han som profesjonell musiker ikke lenger kunne delta i konkurranser, men for den usedvanlig mengden kunnskap han hadde tilegnet seg gjennom studier i inn- og utland. Han er utvilsomt den som gjennom sin iderikdom og aktive deltakelse i korpsets mangeartede virksomhet musikalsk, administrativt og sosialt har bidratt mest til den sterke posisjonen SJK har i dag.

Edit

Eldre nyheter

09 Sep 2004

Ølskole

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Festkomiteen har over lengre tid observert øldrikkingen på Sagenes fester og samlet inn empiriske data i all hemmelighet. Nå har vi analysert funnene, og resultatet er nedslående:

06 Sep 2004

Knallsuksess på Tordenskioldfestivalen i Fredrikshavn

Av Tor Erik Groeng | Konsertreferater

Stående applaus fra mer enn 500 tilhørere etter framføringen av Tordenskiold-kantaten i festivalteltet "Hvita Ørn" på havna i Fredrikshavn.

24 Aug 2004

Påmelding til «Middag med kongen i Vita Ørn» lørdag kveld

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

På siste øvelse ble det opplyst om hvordan man kunne melde seg til denne middagen, men alle har visst ikke fått med seg alle detaljene.