Begrens søket

Treff

25
  • Sorter etter :

  • Vis :

Etter en enestående lang periode – 40 år! – har Tom Skjellum bestemt seg for å gi seg som dirigent i SJK ved årsskiftet. Ingen har betydd så mye i korpsets nittitreårige historie.

Korpsets faste dirigent gjennom nærmere 40 år, Tom Skjellum, takker snart for seg, og SJK søker derfor etter ny dirigent med tiltredelse fra januar 2020.

Det øves nå for fullt i vårt lokale i Holsts gate 3 hver mandag. Høstens store konsert kommer alt 19. oktober, og anledningen er Norges Musikkorps Forbund som fyller 100 år i år.

Etter en meget vellykket jubileumstur til Gardasjøen i slutten av juni, er nå SJK i full gang med høstsesongen, der jubileumskonserten 30. oktober er høydepunktet.

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.

Som vanlig startet NM-oppkjøringen også i år med et seminar i slutten av januar, og etter to intense dager med gruppeøvelser og fellesøvelser har korpset fått en god start på forberedelsene til regionsmesterskap 5. mars og NM lørdag 12. mars.

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.

Etter et arbeide som har pågått en stund, lanserer vi nå nye nettsider for Sagene Janitsjarkorps. Vi inviterer alle til å ta en titt.

Etter en hektisk vårsesong som kuliminerte med en vellykket konsert på Myraløkka 13. juni, nærmer nå høstsesongen seg med stormskritt. Og da skjer det mye spennende.

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   08/08-14, 00:00 SJK generelt

Jula er over for mange, men ikke for oss i SJK. De to første ukene av januar er de kanskje mest intensive i løpet av hele året. Det er nå vi tjener penger til driften gjennom de tradisjonsrike juletrefestene vi arrangerer for bedrifter.

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel.

Ca. kl. 17:20 på NRK P2 i dag, kan du høre SJK fremføre Kronprins Olavs Honnørmarsj.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   16/05-13, 14:07 SJK generelt

Da er årets NM over, og vi ruster opp til sommerens arrangementer.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   21/03-13, 14:06 SJK generelt

Endelig nærmer det seg sesongstart!

Vår dirigent Tom Skjellum er intervjuet av Norges Musikkorpsforbund sitt eget magasin Ambis.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   02/05-12, 14:16 SJK generelt

Sagene Janitsjarkorps er et av Oslos beste korps, og vi trenger flere flinke musikanter!

Sagene Janitsjarkorps skal også denne sesongen underholde på juletrefester, og kanskje kommer vi til en fest der du er?

I dag har Sagene Janitsjarkorps bursdag – 85 år!

Sagene Janitsjarkorps feirer 17. mai med gode tradisjoner.

Sagene Janitsjarkorps har hatt Tom som dirigent i mer enn 30 år. I dag ble han hedret av bydel Sagene for sin innsats i lokalmiljøet.

Mandag 16. august er sommerferien over for denne gang og øvelsene starter igjen. Er du blant dem som søker et nytt korps er du velkommen i Sagene Festivitetshus, Holstgt 3, mandager kl. 18.30-21.30.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   15/08-10, 22:43 SJK generelt

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

Helgen 23. - 25. april arrangerte Sagene Janitsjarkorps "Vårens store korpshappening". Sammen med ti-tolv unge korpsmusikere fikk medlemmene i SJK anledning til å ta et musikalsk dypdykk med Tine Thing Helseth som musikalsk leder.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   06/05-10, 16:15 SJK generelt

Under NM for amatørkorps i Trondheim ble SJKs dirigent gjennom drøye 30 år utnevnt til årets NM-dirigent.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   11/04-10, 22:13 SJK generelt