Begrens søket

Treff

25
  • Sorter etter :

  • Vis :

Etter tre års virusventing var 17. mai endelig en festdag igjen, og Oslo viste seg fra sin beste side.

  • Av: Karina Kaupang Jørgensen   17/05-22, 08:00 SJK generelt

Nemlig at han var så vidt innom Sagene Ungdomskorps som dirigent!

Det er med tungt hjerte Sagene Janitsjarkorps har besluttet å ikke spille 17. mai i år. - Det er en trist beslutning å ta, men vi mener den er riktig. Vi skulle gjerne vært ute og spilt for folk, men i år er det andre hensyn å ta, sier styreleder Tom Nøttveit.

Et nytt, blått skilt på veggen markerer at øvingslokalet til Sagene Janitsjarkorps er en viktig del av Oslos historie.

Det er liv i Sagene Janitsjarkorps fortsatt. Aktiviteten har vært tilnærmet lik null de siste ukene, med unntak av et lite samspillsprosjekt som du finner lengre ned i saken. Men nå er det tillatt med gruppeøvelser igjen, og vi lover – 17. mai dukker vi opp.

Det finnes ikke mye annet enn musikk i ulike varianter på Rune Halvorsens CV. Trommis og dirigent. Fra 1. januar overtok 53-åringen taktstokken i Sagene Janitsjarkorps.

Etter en enestående lang periode - 40 år! - har Tom Skjellum bestemt seg for å gi seg som dirigent i SJK ved årsskiftet. Ingen har betydd så mye i korpsets nittitreårige historie.

Korpsets faste dirigent gjennom nærmere 40 år, Tom Skjellum, takker snart for seg, og SJK søker derfor etter ny dirigent med tiltredelse fra januar 2020.

Det øves nå for fullt i vårt lokale i Holsts gate 3 hver mandag. Høstens store konsert kommer alt 19. oktober, og anledningen er Norges Musikkorps Forbund som fyller 100 år i år.

Etter en meget vellykket jubileumstur til Gardasjøen i slutten av juni, er nå SJK i full gang med høstsesongen, der jubileumskonserten 30. oktober er høydepunktet.

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.

Som vanlig startet NM-oppkjøringen også i år med et seminar i slutten av januar, og etter to intense dager med gruppeøvelser og fellesøvelser har korpset fått en god start på forberedelsene til regionsmesterskap 5. mars og NM lørdag 12. mars.

I dag hadde vi første øvelse etter juletrefestsesongen, og nå er det regionsmesterskap og NM som står på planen, denne våren med gjestedirigent Tarjei Grimsby.

Etter et arbeide som har pågått en stund, lanserer vi nå nye nettsider for Sagene Janitsjarkorps. Vi inviterer alle til å ta en titt.

Etter en hektisk vårsesong som kuliminerte med en vellykket konsert på Myraløkka 13. juni, nærmer nå høstsesongen seg med stormskritt. Og da skjer det mye spennende.

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   08/08-14, 00:00 SJK generelt

Jula er over for mange, men ikke for oss i SJK. De to første ukene av januar er de kanskje mest intensive i løpet av hele året. Det er nå vi tjener penger til driften gjennom de tradisjonsrike juletrefestene vi arrangerer for bedrifter.

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel.

Ca. kl. 17:20 på NRK P2 i dag, kan du høre SJK fremføre Kronprins Olavs Honnørmarsj.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   16/05-13, 14:07 SJK generelt

Da er årets NM over, og vi ruster opp til sommerens arrangementer.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   21/03-13, 14:06 SJK generelt

Endelig nærmer det seg sesongstart!

Vår dirigent Tom Skjellum er intervjuet av Norges Musikkorpsforbund sitt eget magasin Ambis.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   02/05-12, 14:16 SJK generelt

Sagene Janitsjarkorps er et av Oslos beste korps, og vi trenger flere flinke musikanter!

Sagene Janitsjarkorps skal også denne sesongen underholde på juletrefester, og kanskje kommer vi til en fest der du er?

I dag har Sagene Janitsjarkorps bursdag - 85 år!