Vær med å stemme på Tine lørdag 11. mars

Lørdag 11. mars sender NRK1 den norske Virtuos finalen, der bl.a. trompetisten Tine Thing Helseth er en av finalistene som eneste blåser.

                 Dette er selvsagt kjempemoro for Tine selv og alle som kjenner henne, men også for hele den norske korpsbevegelsen og for Sagene Janitsjarkorps.

Tine har utmerket seg i toppen og ofte vunnet konkurranser hun har deltatt i, men av de største utfordringene er kanskje den hun står overfor nå på lørdag. I hvert fall kanskje den som åpner døren mest for nye enda større utfordringer og en profesjonell trompetistkarriere. Vinneren av den norske finalen blir nemlig Norges deltager i den internasjonale finalen som går av stabelen fredag 12. mai i Wien.

Under sendingen lørdag vil vinneren bli kåret basert på en kombinasjon av dommernes vurderinger og avstemming pr SMS, slik vi er vant til med mange konkurranser på TV.

Vi håper alle i Sagene Janitsjarkorps og hele korps-Norge kan mobilisere og hjelpe oss å stemme fram Tine - her representerer hun hele korpsbevegelsen og hva den er i stand til å fostre av talent!

NRK har masse informasjon om Virtuos, avstemmingen og den internasjonale finalen på sine nettsider. Adressen finner du under:

http://www.nrk.no/musikk/5536638.html


Edit

Eldre nyheter

03 Mar 2006

SJK spiller som siste korps i NM

Av Asbjørn Bendiksen | Konkurranser

De første skal bli de siste - I år er det vår tur å spille som siste korps

03 Mar 2006

Spillerekkefølge NM 2006

Av Asbjørn Bendiksen | Konkurranser

Link til spillerekkefølge

16 Feb 2006

Valencia oppdatering februar 2006

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Her er litt status mht. antall påmeldte, reiseopplegg og priser. Denne artikkelen ble oppdatert 16. februar.