Begrens søket

Treff

25
 • Sorter etter :

 • Vis :

4. mai deltar vi igjen på «Sagenevår» dagene som bydelen arrangerer. Denne gangen vil det vi fremfører for det meste bestå av Lillebjørn sine låter.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   11/04-24, 18:30 Konserter

Lørdag 17. juni var det ikke bare sommervarmen som skapte varme i Sagene Festivitetshus. Sommerkonserten med Hovedøen Social Club fyrte opp både publikum og musikere, og markerte også avslutningen på vårsesongen for korpset.

Like sikkert som at bydelen arrangerer «Sagenevår» i starten av mai hvert år, like sikkert deltar SJK med marsjer og lightmusikk foran Sagene kirke

 • Av: Steinar Kjærnsrød   06/05-23, 12:00 Konserter

SJK innledet utesesongen med en konsert foran Sagene kirke i anledning bydelsdagene «Sagenevår».

 • Av: Steinar Kjærnsrød   07/05-22, 12:00 Konserter

Etter nedstenging av så godt som alle kulturaktiviteter i over et år, var det godt å komme i gang igjen. Det syntes både vår oktoberfest-kunde Statnett og musikantene i Sagene janitsjar.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   14/10-21, 19:00 Konserter

Fint høstvær og god stemning blant et lydhørt publikum skapte en fin ramme rundt SJK sin første konsert denne høsten. Konserten fant sted lørdag 4. september bak Sagene kirke under Sagene bydelsdagene 2021.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   05/09-21, 22:40 Konserter

I en utfordrende tid hvor det er vanskelig å møtes fullt korps for å spille sammen og for andre, har SJK lansert et nytt tilbud for bedrifter, borettslag og alle andre som ønsker å få litt julestemning

SJK gjentar suksessen fra 2017/2018, og inviterer til nyttårsmatinékonsert i Sagene Festivitetshus kl 14.00 på nyttårsaften.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   19/11-19, 07:25 Konserter

Musikalen "Nine" skal oppføres i Sagene Festivitetshus 18. - 20. oktober. Dette er en oppsetning der ensemblet "Popfactory" har ansvaret for alt - unntatt musikkarrangementene og orkesteret, hhv. Tom Skjellum og Sagene Janitsjarkorps.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   24/09-19, 21:00 Konserter

Det er kun to uker igjen til den tradisjonsrike sommerkonserten på Myraløkka 15. juni, og på øvelsen 3. juni fikk vi for første gang besøk av solistene våre.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   04/06-19, 22:30 Konserter

En hektisk høst avsluttes snart med en kammerkonsert i Sagene kirke 10. desember

 • Av: Steinar Kjærnsrød   09/11-18, 07:10 Konserter

Høstens konsert går av stabelen 19. oktober og har fått tittelen "Bare korps" i anledning musikkorpsenes år 2018

 • Av: Steinar Kjærnsrød   29/09-18, 14:15 Konserter

Etter noen kalde vårdager tittet endelig solen frem igjen da SJK ga sitt bidrag til feiring av musikkorpsenes år 2018 og NMF sitt 100-års jubileum.

Vi avsluttet et hektisk musikkår med en konsert på formiddagen på selveste nyttårsaften. Et dristig prosjekt, men som viste seg å bli svært så vellykket.

Sagene Janitsjarkorps med solister Gunda-Marie Bruce (vokal) og Jan Bertelesen (obo) inviterer til en liten nyttårsmatiné på selveste nyttårsaften. Men du har god tid til festlighetene senere på dagen.

 • Av: Steinar Kjærnsrød   13/12-17, 12:20 Konserter

Etter en intens høst med flere ekstraprøver kombinert med mye venting, var tiden endelig kommet til premie 20. oktober - og forventningene var høye, både blant publikum og ensemblet. De skulle vise seg å bli innfridd.

Korpset avholdt sin årvisse konsert på Myraløkka lørdag 17. juni - denne gang med sangsolist Majken Christiansen og gjestedirigent og klarinettsolist Morten Michelsen.

Årets 17. mai ble gjennomført på tradisjonell måte på en litt gråværsdag i Oslo, men det la ingen demper på dagen - hverken for folk i gatene eller for korpset.

SJK kom på 4. plass i 3. divisjon med 93 poeng, og korpset var godt fornøyd med både framførelse og resultat.

Etter 8 uker med innøving av et krevende repertoar var tiden kommet for våre tre dirigentstudenter og orkester til å vise fram resultatene i Lindemannsalen på Norges musikkhøgskole.

Korpsets 90-års jubileumskonsert gikk av stabelen 31. oktober og både 90-åringen og solistene viste at formen var på topp.

Etter en meget vellykket jubileumstur til Gardasjøen i slutten av juni, er nå SJK i full gang med høstsesongen, der jubileumskonserten 30. oktober er høydepunktet.

Bare et par dager etter forrige konsert gjennomførte korpset en ny underholdningskonsert på Myraløkka lørdag 18. juni.

Torsdag 16. juni tok SJK-skuta sammen med Kari Gjærum en sving innom Fornebu på sin konsertturne i juni – en turne som teller ikke mindre enn fire konserter.

Etter NM denne helgen er første del av vårsesongen overstått for SJK. Selv om resultatene i regionsmesterskapet og NM ikke helt svarte til forventningene, har i hvert fall korpset hatt en lærerik reise sammen med “reiseleder” Tarjei Grimsby fram til disse to konkurransene.