Vi har avsluttet Carmen - fem fulle hus!!!

Etter fem gjennomføringer av operaen Carmen er det bare glede å spore. Vi soler oss i glansen av positive tilbakemeldinger fra publikum og en god følelse blant alle som har vært involverte.

Utallige prøver, musikalsk terping og gjentatte bevegelser på scenen, repetisjon på repetisjon, dansetrinn omatt og omatt, flirfulle utbrudd og dramatisk dødscene spilt igjen og igjen ga resultater. Solistene sang som guder, Torshovkoret og Sagene Janitsjarkorps ga alt. At vi fikk til noe som slo an hos publikum er følgende tilbakemeldinger bevis på:

"Har bare lyst til å takke for en fantastisk forestilling. Jeg er SÅ imponert over hva dere har fått til – dette var profesjonelt!"

og

"Takk for en fin Carmenforestilling som min kone og jeg var på igår. Utrolig hva dere kan få istand."

Vi traff følelsesregisteret i publikumet vårt, og det er vi stolte av. Kanskje hadde noen av dem lyttet til - og sett opera for første gang i livet. Det var et av våre mål. Likeledes ønsket vi å få frem at amatørkor- og korps kan sprenge grenser - vi er så mye mer en "bryllupssanger og 17.mai-tog". Det viktigste var likevel å skape et kulturelt rom, hvor publikum og involverte fikk utfolde seg og legge inn - og ta ut det de ville i opplevelsen. Vi håper vi greide det.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

01 Des 2007

CARMEN!

19 Nov 2007

Carmen - glimt fra solist- og korprøver

17 Okt 2007

Carmen-øvelse i oktober

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

01 Des 2007

CARMEN!

Av Anne Dean | Carmen

Sagene janitsjarkorps satte opp operaen Carmen i desember i samarbeid med Torshovkoret.

Vi gjennomførte fem forestillinger: 1., 2., 5., 7. og 8. desember.

Les om våre fantastiske sangsolister og de andre som stod bak produksjonen.

28 Okt 2007

Noteark på nett

Av Steinar Kjærnsrød | Internnytt

Vi fikk et tips av Knut Heggen om å legge ut PDF filer av noteark, som så hver enkelt kan printe ut når de trenger det. Men jeg fant en tjeneste for dette som var enda mer fleksibel, der man kan fylle ut litt innledende ting mht nøkler, toneart, takt etc. etc.