Sagene på 6. plass i elitedivisjonen i NM

En hektisk vårsesong har nok en gang kulminert med NM deltagelsen i Trondheim, og i år kom SJK på en fin 6. plass i elitedivisjonen som består av ti korps.

                 <p>Etter 91 i poeng i Oslomesterskapet forrige uke og en ikke helt &quot;ferdig&quot; framf&oslash;ring, hadde korpset tro p&aring; en heving den siste uken fram til NM. Det oppn&aring;dde vi ogs&aring;, og 6. plassen var i hvert fall ikke d&aring;rligere enn forventet. Poengsummen var imidlertid &quot;bare&quot; 89 poeng, men to ulike konkurranser er ikke helt sammenliknbare s&aring; det tar vi ikke s&aring; n&oslash;ye. I forhold til korpsene foran oss p&aring; resultatlista, f&oslash;lte vi at det er omtrent her vi befinner oss for &oslash;yeblikket.</p><p>SJK har n&aring; v&aelig;rt med i elitedivisjonen&nbsp;fire &aring;r p&aring; rad og f&oslash;ler n&aring; at vi etablert oss litt i det gode selskap. N&aring; tar korpset en velfortjent p&aring;skeferie f&oslash;r nye spennende oppgaver st&aring;r for d&oslash;ren fram mot sommeren.&nbsp;</p><p><strong>Linker</strong></p><ul><li><a href="http://www1.nrk.no/nett-tv/kategori/5022">Video-opptak av alle elitedivisjonskorps v. NRK Tr&oslash;ndelag</a> </li><li><a href="http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.5052690">Resultater </a>og <a href="http://www.musikkorps.no/">annen NM informasjon</a></li></ul><br /><p>&nbsp;</p>

Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

03 Mar 2008

Dommerkommentarer Oslomesterskapet 2008

Av Arrangementskomiteen i SJK | Dommerkommentarer

Vi spilte "Variasjoner over en folketone fra Valdres" av Stig Nordhagen og "Music of the Spheres" av Phillip Sparke. Dommer var Jan Fredrik Andresen og Aline Nistad.

03 Mar 2008

Sagene kom på 2. plass i Oslomesterskapet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene kom på 2. plass med 91 poeng, samme poengsum som i fjor. Nå venter NM i Trondheim lørdag 8. mars. Der er vi i ilden kl. 10.00 som første korps ut i elitedivisjonen.