Sagene på 6. plass i elitedivisjonen i NM

En hektisk vårsesong har nok en gang kulminert med NM deltagelsen i Trondheim, og i år kom SJK på en fin 6. plass i elitedivisjonen som består av ti korps.

                 <p>Etter 91 i poeng i Oslomesterskapet forrige uke og en ikke helt &quot;ferdig&quot; framf&oslash;ring, hadde korpset tro p&aring; en heving den siste uken fram til NM. Det oppn&aring;dde vi ogs&aring;, og 6. plassen var i hvert fall ikke d&aring;rligere enn forventet. Poengsummen var imidlertid &quot;bare&quot; 89 poeng, men to ulike konkurranser er ikke helt sammenliknbare s&aring; det tar vi ikke s&aring; n&oslash;ye. I forhold til korpsene foran oss p&aring; resultatlista, f&oslash;lte vi at det er omtrent her vi befinner oss for &oslash;yeblikket.</p><p>SJK har n&aring; v&aelig;rt med i elitedivisjonen&nbsp;fire &aring;r p&aring; rad og f&oslash;ler n&aring; at vi etablert oss litt i det gode selskap. N&aring; tar korpset en velfortjent p&aring;skeferie f&oslash;r nye spennende oppgaver st&aring;r for d&oslash;ren fram mot sommeren.&nbsp;</p><p><strong>Linker</strong></p><ul><li><a href="http://www1.nrk.no/nett-tv/kategori/5022">Video-opptak av alle elitedivisjonskorps v. NRK Tr&oslash;ndelag</a> </li><li><a href="http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.5052690">Resultater </a>og <a href="http://www.musikkorps.no/">annen NM informasjon</a></li></ul><br /><p>&nbsp;</p>

Edit

Konkurranser - eldre nyheter

03 Mar 2008

Sagene kom på 2. plass i Oslomesterskapet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene kom på 2. plass med 91 poeng, samme poengsum som i fjor. Nå venter NM i Trondheim lørdag 8. mars. Der er vi i ilden kl. 10.00 som første korps ut i elitedivisjonen.

24 Mar 2007

Hvem ble nr. 3 i NM Elitedivisjonen 2007?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene - selvfølgelig! Overlykkelige SJK-medlemmer feirer velfortjent etter mange års langsiktig jobbing. 95 poeng!

11 Mar 2007

Sagene kom på 3. plass i Oslomesterskapet

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Sagene kom på 3. plass med 91 poeng, slått av Sinsen Musikkorps med 92 poeng og vinneren Vestre Aker Musikkorps med 94 poeng.