Sagene på 6. plass i elitedivisjonen i NM

En hektisk vårsesong har nok en gang kulminert med NM deltagelsen i Trondheim, og i år kom SJK på en fin 6. plass i elitedivisjonen som består av ti korps.

Etter 91 i poeng i Oslomesterskapet forrige uke og en ikke helt "ferdig" framføring, hadde korpset tro på en heving den siste uken fram til NM. Det oppnådde vi også, og 6. plassen var i hvert fall ikke dårligere enn forventet. Poengsummen var imidlertid "bare" 89 poeng, men to ulike konkurranser er ikke helt sammenliknbare så det tar vi ikke så nøye. I forhold til korpsene foran oss på resultatlista, følte vi at det er omtrent her vi befinner oss for øyeblikket.

SJK har nå vært med i elitedivisjonen fire år på rad og føler nå at vi etablert oss litt i det gode selskap. Nå tar korpset en velfortjent påskeferie før nye spennende oppgaver står for døren fram mot sommeren. 

Linker


Edit

Eldre nyheter

03 Mar 2008

Sagene kom på 2. plass i Oslomesterskapet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene kom på 2. plass med 91 poeng, samme poengsum som i fjor. Nå venter NM i Trondheim lørdag 8. mars. Der er vi i ilden kl. 10.00 som første korps ut i elitedivisjonen.

02 Mar 2008

Resultater fra Oslomesterskapet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Generalprøven til NM er over - Oslomesterskapet. Etter bra øving de siste ukene kom SJK hederlig fra ildprøven:

03 Feb 2008

Tine fikk spellemannsprisen som årets nykommer!

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

SJK-medlem Tine Thing Helseth mottok 2. februar spellemannsprisen som årets nykommer. SJK gratulerer!