Sagene vant Oslomesterskapet!

Etter en litt spesiell dag stakk Sagene Janitsjarkorps av med seieren i Oslomesterskapet, 92 poeng og 1. ærespris!

                 <p>Korpset er str&aring;lende forn&oslash;yd med resultatet etter at oppkj&oslash;ringen ble noe spesiell - en bil fullastet med slagverkutstyr ble nemlig stj&aring;let bare noen timer f&oslash;r konserten. Ved hjelp av P4 og andre ble blien oppsporet i Nydalen med kun noen f&aring; skader p&aring; utstyret. Bilen ble i hui og hast kj&oslash;rt til Youngstorget og Folkets Hus og vi kunne g&aring; p&aring; scenen noe heseblesende men allikevel motivert.</p><p><a href="http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542076">http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542076</a></p><p>De to stykkene ble gjennomf&oslash;rt slik vi kunne forvente og vi var forn&oslash;yde etter framf&oslash;ringen. Dette motiverer til siste finpuss f&oslash;r NM neste helg.</p><p>&nbsp;P&aring; de neste plassene kom Oslofjord Brass med 91 poeng, Vestre Aker 90, Bj&oslash;lsen 88 og Sinsen med 86 poeng. </p><p>&nbsp;</p>

Edit

Konkurranser - eldre nyheter

24 Sep 2008

Korpsgallaen i Lillestrøm 25. oktober

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Etter å ha øvd intenst i et par måneder, ble vi lørdag kronet med en 4. plass på korpsgallaen i Lillestrøm. 

09 Mar 2008

Sagene på 6. plass i elitedivisjonen i NM

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

En hektisk vårsesong har nok en gang kulminert med NM deltagelsen i Trondheim, og i år kom SJK på en fin 6. plass i elitedivisjonen som består av ti korps.

03 Mar 2008

Sagene kom på 2. plass i Oslomesterskapet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene kom på 2. plass med 91 poeng, samme poengsum som i fjor. Nå venter NM i Trondheim lørdag 8. mars. Der er vi i ilden kl. 10.00 som første korps ut i elitedivisjonen.