Sagene vant Oslomesterskapet!

Etter en litt spesiell dag stakk Sagene Janitsjarkorps av med seieren i Oslomesterskapet, 92 poeng og 1. ærespris!

                 <p>Korpset er str&aring;lende forn&oslash;yd med resultatet etter at oppkj&oslash;ringen ble noe spesiell - en bil fullastet med slagverkutstyr ble nemlig stj&aring;let bare noen timer f&oslash;r konserten. Ved hjelp av P4 og andre ble blien oppsporet i Nydalen med kun noen f&aring; skader p&aring; utstyret. Bilen ble i hui og hast kj&oslash;rt til Youngstorget og Folkets Hus og vi kunne g&aring; p&aring; scenen noe heseblesende men allikevel motivert.</p><p><a href="http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542076">http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542076</a></p><p>De to stykkene ble gjennomf&oslash;rt slik vi kunne forvente og vi var forn&oslash;yde etter framf&oslash;ringen. Dette motiverer til siste finpuss f&oslash;r NM neste helg.</p><p>&nbsp;P&aring; de neste plassene kom Oslofjord Brass med 91 poeng, Vestre Aker 90, Bj&oslash;lsen 88 og Sinsen med 86 poeng. </p><p>&nbsp;</p>

Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

28 Feb 2009

Hvordan støtte Sagene Janitsjarkorps gjennom Grasrotandelen

Av Styret i SJK | SJK generelt

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss!

20 Nov 2008

Påmelding til NM2009

Av Styret i SJK | Turinformasjon

Jeg viser til det som er sagt om NM og kostnader på øvelser og ber dere være vennlig å svare denne mailen innen tirsdag 25.11.