Premiere på Sagenecabareten 2009

Premiere på Sagenecabareten 2009 i Sagene Festivitetshus.

                 <p>Torsdag 5. november gikk premieren p&aring; Sagenecabareten 2009 av stabelen i Sagene Festivitetshus.&nbsp; Det var utsolgt hus og h&oslash;y stemning i salen i de snaue to timene forestillingen varte.&nbsp; Andreas Diesen loset forsamlingen gjennom forestillingen med sm&aring; historier knyttet til visene og livet rundt &quot;&aelig;lva&quot;.&nbsp; Vi fikk blant annet h&oslash;re Akers&aelig;lva, Hoved&oslash;en, Byen med det stor hjerte, Dr&oslash;mmen om morrada&#39;n, P&aring; andre sida av elva m.fl.</p><p>Medvirkende er Kari Svendsen, Randi Kveine, Gisle Erlien, &Aring;smund Johansen og Erik Fosse samt musikere fra Sagene Janitsjarkorps.&nbsp; Et fullsatt Sagene Festivitetshus koste seg i to timer.</p><p>&Oslash;stlandssendingen bringer reportasje fredag 6. november f&oslash;r dagsrevyen for de som m&aring; overbevises om at de vil se forestillingen.&nbsp; Forestilling fredag 6. november klokke 1930 og l&oslash;rdag 7. november klokken 1600 og 1930.</p>

Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

12 Mar 2010

Masterclass og mye korpsmoro med Tine Thing Helseth og SJK 23. - 25. april

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth og Sagene Janitsjarkoprs inviterer til masterclass og "korpshappening". Fortsatt plasser - utvidet påmeldingsfrist til 12. april!

05 Nov 2009

Sagenekabareten 2009

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Sagenekabareten 2009 spilles i Sagene Festiviteshus med premiere torsdag 5.11 kl. 19.30 fram til og med lørdag da det er to forestillinger. Kabaretorkesteret består av musikere fra SJK og musikalsk leder og arrangør er Tom Skjellum.