Begrens søket

Treff

15
  • Sorter etter :

  • Vis :

Mandag 17. august var SJK tilbake i Sagene Festivitetshus etter et års fravær mens huset har vært under rehabillitering. Det var et positivt gjensyn og vel verdt ventetiden.

Premiere på Sagenecabareten 2009 i Sagene Festivitetshus.

Veldig mange forskjellige aktiviteter fant sted i Sagene Festivitetshus i fjor.  Et kulturhus i bydel Sagene.

Sagene Festivitetshus er et yndet utleieobjekt i bydel Sagene-Torshov. Korpset må noen ganger avvise potensielle leietakere fordi huset er opptatt i lange tider framover.

Korpset tilbyr alle interesserte å kjøpe "stolbrev" for å hjelpe til med opprustingen av Sagene Festivitetshus

Oppgraderingen av Holstsgate 3 fortsetter. Etter å ha totalrenovert kjøkkenet, er det nå hele den store salen som står for tur. Sagene Festivitetshus blir derfor stengt i hele sommer.

Forslaget om at Byrådet for Kultur- og Utdanning skal vurdere å gi SJK ansvaret for driften av Holstsgt. 3, er nå enstemmig vedtatt i Oslo Bystyre.

Kultur- og utdanningskomiteen i Rådhuset støtter vårt forslag til drift av Sagene Festivitetshus. Dette må Byrådet ta hensyn til. I et såkalt verbalforslag bes Byrådet "vurdere om ansvaret for driften av Holstsgate 3 – Sagene Festivitetshus kan gis til Sagene Janitsjar etter samme modell som gjelder for idrettslag som driver kommunale idrettshaller."

Friskis & Svettis hadde lagt sin instruktør-kickoff til Oktoberfestivalen i Sagene Festivitetshus og ca. 350 instruktører fra hele landet viste at de kan mer enn bare å bøye og tøye ...

Les Byrådets saksframlegg til Byutviklingskomiteen. Herlig lesing eller hva?

Byrådet bekrefter at SJKs oppfordring blir fulgt.

Sagene Janitsjarkorps avholder lørdag 11.11.00 kl. 15.00 en høstkonsert i Sagene Festivitetshus, Holstsgt.3 under dirigentTom Skjellum.

En vellykket Oktoberfest i korpsregi ble avholdt i Sagene Festivitetshus ”Afrika”, egne og profesjonelle krefter bidro til høy stemning.

Du behøver ikke dra helt til Tyskland for å oppleve oktoberfestival i år. Sagene Janitsjarkorps arrangerer to dagers festival i Sagene Festivitetshus 19. og 20. oktober.

Korpset prøver etter beste evne å spre informasjon om tilbudet Sagene Festivitetshus utgjør, og vi ser til vår glede at vi er nevnt andre steder på nettet. Her på nettstedet "Østkantnettet" som er en lokal virtuell møteplass for bydelen.