Begrens søket

Treff

16
  • Sorter etter :

  • Vis :

Navnet på SJKs utmerkede interne Facebook-side bygger dessverre på en misforståelse. At Oskar Braaten brukte Sagene Festivitetshus i Holstsgate 3 som kulisse i «Ungen», er feil.

Mandag 17. august var SJK tilbake i Sagene Festivitetshus etter et års fravær mens huset har vært under rehabillitering. Det var et positivt gjensyn og vel verdt ventetiden.

Premiere på Sagenecabareten 2009 i Sagene Festivitetshus.

Veldig mange forskjellige aktiviteter fant sted i Sagene Festivitetshus i fjor.  Et kulturhus i bydel Sagene.

Sagene Festivitetshus er et yndet utleieobjekt i bydel Sagene-Torshov. Korpset må noen ganger avvise potensielle leietakere fordi huset er opptatt i lange tider framover.

Korpset tilbyr alle interesserte å kjøpe "stolbrev" for å hjelpe til med opprustingen av Sagene Festivitetshus

Oppgraderingen av Holstsgate 3 fortsetter. Etter å ha totalrenovert kjøkkenet, er det nå hele den store salen som står for tur. Sagene Festivitetshus blir derfor stengt i hele sommer.

Forslaget om at Byrådet for Kultur- og Utdanning skal vurdere å gi SJK ansvaret for driften av Holstsgt. 3, er nå enstemmig vedtatt i Oslo Bystyre.

Kultur- og utdanningskomiteen i Rådhuset støtter vårt forslag til drift av Sagene Festivitetshus. Dette må Byrådet ta hensyn til. I et såkalt verbalforslag bes Byrådet "vurdere om ansvaret for driften av Holstsgate 3 – Sagene Festivitetshus kan gis til Sagene Janitsjar etter samme modell som gjelder for idrettslag som driver kommunale idrettshaller."

Friskis & Svettis hadde lagt sin instruktør-kickoff til Oktoberfestivalen i Sagene Festivitetshus og ca. 350 instruktører fra hele landet viste at de kan mer enn bare å bøye og tøye ...

Les Byrådets saksframlegg til Byutviklingskomiteen. Herlig lesing eller hva?

Byrådet bekrefter at SJKs oppfordring blir fulgt.

Sagene Janitsjarkorps avholder lørdag 11.11.00 kl. 15.00 en høstkonsert i Sagene Festivitetshus, Holstsgt.3 under dirigentTom Skjellum.

En vellykket Oktoberfest i korpsregi ble avholdt i Sagene Festivitetshus ”Afrika”, egne og profesjonelle krefter bidro til høy stemning.

Du behøver ikke dra helt til Tyskland for å oppleve oktoberfestival i år. Sagene Janitsjarkorps arrangerer to dagers festival i Sagene Festivitetshus 19. og 20. oktober.

Korpset prøver etter beste evne å spre informasjon om tilbudet Sagene Festivitetshus utgjør, og vi ser til vår glede at vi er nevnt andre steder på nettet.