Følg NM Janitsjar på TV2 Sumo

NM janitsjar streames på TV 2 Sumo. Her vil det også være mulig å gå inn etter at konkurransen er ferdig og se opptak av Sagene Janitsjarkorps og alle andre korpsene som spiller i NM. Les mer om hvordan du kan få tilgang til sendingene på www.korps.tv

Nå er det bare få dager til det braker løs i Trondheim. Vi er glad for å kunne fortelle deg at HELE konkurransen under NM janitsjar vises på nett-tv i år; over 2.000 minutter med musikk fra 107 av landets beste janitsjarkorps! I tillegg blir det NM-studio hele fredagen og lørdagen med ekspertkommentatorene Torstein Aagaard-Nilsen og Espen Andersen. I år vil det også brukes sosiale medier enda mer aktivt underveis i NM-studioet, så her er det bare å tvitre i vei på #NMjan hele NM-helgen.

Stemningen, spenningen og all den gode musikken under NM janitsjar oppleves best ved å være til stede i Trondheim, men for alle de som ikke har mulighet til å komme til NM janitsjar, er nett-tv et godt tilbud. Vi håper derfor at du kan oppfordre både familie og venner til å følge sendingene på nett-tv. Og som sagt: alle opptakene er også tilgjengelig etter at NM er ferdig. Og har du lyst til å mimre litt, finner du også alle opptakene fra NM janitsjar 2012 på TV 2 Sumo sin korpsportal:

http://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/korps/nm-janitsjar/


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

21 Feb 2013

Vårens herligste eventyr nærmer seg!

Av Hilde Veum | Konkurranser

SJK er godt i rute til Oslomesterskapet og NM Janitsjar!

20 Des 2012

World Music Contest - here we come!

Av Hilde Veum | Konkurranser

Året 2012 avsluttes med gode nyheter for året 2013!

05 Okt 2012

Hør alle Planetene av Gustav Holst den 25. november!

Av Hilde Veum | Konserter

Sagene Janitsjarkorps skal fremføre alle 7 satsene i Gustav Holst sitt verk Planetene.