Nå drar vi til Kerkrade!

SJK skal på sin første utenlandstur på mange år, og målet er Kerkrade i Holland. Onsdag formiddag kjørte det en varebil ombord på Kiel-fergen, fullastet med store og tunge instrumenter. Når SJK skal på tur, så er det mye som skal med. Snille venner av SJK tar seg av transportetappen, og så kommer musikanter og heiagjeng etter i dag.

Vi flyr til Köln og tar buss i en time til Landgraaf. Dette er en liten by i utkanten av Kerkrade, der konkurransen World Music Contest foregår fra 4. til 28. juli. I morgen øver vi fra klokken 12 til 15 i flotte omgivelser på Abdij Rolduc. Grunnet ferieavvikling, så blir dette første øving på lenge der alle musikantene er med. Vi gleder oss til å sette alle de siste bitene på plass. På kvelden blir det barbecuebuffet på hotellet der vi bor, Snow World Hotel.

Lørdag morgen skal vi tidlig opp. Vi begynner å bli vant til å "alltid" spille som første korps i NM, så også i denne konkurransen. Allerede klokken 07:30 reiser vi fra hotellet. Kl. 09:30 skal vi være klar på scenen i Rodahal, en sal som tar ca. 1000 tilskuere. Vi har en time til rådighet på scenen. Vi skal fremføre pliktnummeret Extreme Beethoven, av Johan de Meij pluss Cantus Laetus av David Gillingham.

Lørdag klokken 10:30 er vi altså ferdig spilt, men må vente i ca. 2 uker før resultatene kommer. Vår divisjon er nemlig fordelt utover 3 helger. Vi skal spille i den nest øverste divisjonen i Harmony-konkurransen. Etter vi har spilt konsert, skal resten av helgen brukes til sosialt samvær, konserter og gode turopplevelser før vi reiser hjem igjen sent søndag kveld.

Vi gleder oss til korpstur! Følg oss på Facebook og Twitter, der kommer det oppdateringer underveis.

Med dette ønsker vi våre trofaste lesere og tilhørere en fantastisk fin sommer!


Edit

Eldre nyheter

16 Mai 2013

SJK spilles på radio i ettermiddag.

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Ca. kl. 17:20 på NRK P2 i dag, kan du høre SJK fremføre Kronprins Olavs Honnørmarsj.

09 Mai 2013

Sommerkonsert med Emil Solli-Tangen

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Vi gjentar fjorårets suksess og inntar scenen på Myraløkka lørdag 15. juni kl. 17:00.

21 Mar 2013

Våren er her!

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Da er årets NM over, og vi ruster opp til sommerens arrangementer.