Våren er her!

Da er årets NM over, og vi ruster opp til sommerens arrangementer.

                 Etter en fin NM-oppkjøring gikk SJK førnøyd av scenen i Olavshallen fredag 15. mars. Vi fremførte to stykker: Cantus Laetus (Gillingham) og Jupiter (Holst). Resultatet ble noe skuffende; 82 poeng, 12. plass og nedrykk til 2. divisjon. Vi fikk likevel mange gode tilbakemeldinger fra publikum, og tar med oss disse videre. 

Nå ser vi frem mot lysere tider, og vi er i gang med å øve inn et livlig program som skal fremføres på Myraløkka lørdag 15. juni kl. 17:00. Bydel Sagene setter opp en svær scene, og vi gleder oss til å spille her igjen. I år har vi med oss Emil Solli-Tangen som solist!

I år varer sesongen ekstra lenge, siden vi skal delta i World Music Contest i Kerkrade, Nederland, den 13. juli. Da skal vi fremføre Cantus Laetus (Gillingham) og pliktnummeret Extreme Beethoven (Johan de Meij).

Vi ønsker alle korpsvenner en riktig god påske og en fin vår! Vi sees på konsert den 15. juni!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

Eldre nyheter

10 Mar 2013

Vi er best i Oslo!

Av Hilde Veum | Konkurranser

Søndag 10. mars deltok SJK i Oslomesterskapet og vant 1. divisjon!

05 Mar 2013

Følg NM Janitsjar på TV2 Sumo

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

NM janitsjar streames på TV 2 Sumo. Her vil det også være mulig å gå inn etter at konkurransen er ferdig og se opptak av Sagene Janitsjarkorps og alle andre korpsene som spiller i NM. Les mer om hvordan du kan få tilgang til sendingene på www.korps.tv

21 Feb 2013

Vårens herligste eventyr nærmer seg!

Av Hilde Veum | Konkurranser

SJK er godt i rute til Oslomesterskapet og NM Janitsjar!