17. mai - vel overstått

Været la ingen demper på Sagenes deltakelse og gjennomføring

Koralmusikk, flaggheising, nasjonalsang, pølsefrokost - alt var som det skulle være. At vi fikk luftet regnfrakkene, får vi se på som en kuriositet.

Takket været tidligere og passive medlemmer assistert av festkomiteen, fikk vi tross knapp tid, i oss det vi trengte av vått og tørt.

Medaljer for 5- og 10 års innsats ble delt ut til verdige medlemmer og SJKs venneforening deltok med 12 representanter. Det er lenge siden sist nasjonaldagen har budt oss slikt vær, men toget ble gjennomført i oppholdsvær. Timingen inn på Akershus var perfekt - ingen venting på en gjørmebelagt Prinsesseplass.

Startnummer 6 medførte tidlig slottspassering. Mette-Marit holdt enda brukbar stil på sin nylærte kongevinking.

Etter noen minutters pause ved Skansen, fikk vi endelig spilt gjennom de nye lightmusikkstykkene. Og alle var glade for ikke å måtte vente to timer på å få spille på Aker Brygge.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

13 Jun 2001

Fly og hotell-lister lagt ut på intranettet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Fly og hotellistene er nå oppdatert etter de siste endringer mottatt fra turoperatør og flyselskapene

16 Mai 2001

Problemer med Excel filene med fly og hotell?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Noen har meldt om problemer med å laste ned / få opp på en korrekt måte de to filene med fly- og hotellinfo for Valencia. Det var et serverproblem, men bør være løst nå.

15 Mai 2001

Vellykket oppdrag for OFO i forbindelse med barnekonsertene

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

På en flott maiettermiddag med mye folk i byen, fikk både korpset og en god del barn og voksne anledning til å prøvegå selve sjarmøretappen - nemlig ruta fra Studenterlunden og opp rundt Slottsplassen