Begrens søket

Treff

25
  • Sorter etter :

  • Vis :

Både korps og solist skinte om kapp med den fraværende sola da sommeren offisielt ble spilt inn lørdag 15. juni. Med start kl. 18:00, ble publikum invitert til en aften fylt med groovy storbandjazz, sommerrytmer, og selvfølgelig, klangen av korpsmusikk.

Til stående applaus takket vi av et hektisk musikkår med nyttårsmatinekonsert på årets siste dag. Nå kan 2024 bare komme!

Høstkonsert er alltid stas. Men når høstkonserten også var første konsert med ny dirigent, første konsert for en del nye musikere i korpset og repertoaret var ambisiøst som fy, var nervene litt ekstra i helspenn.

Lørdag 17. juni var det ikke bare sommervarmen som skapte varme i Sagene Festivitetshus. Sommerkonserten med Hovedøen Social Club fyrte opp både publikum og musikere, og markerte også avslutningen på vårsesongen for korpset.

Etter to år med et pandemi-nedstengt Norge og en rekke avlyste konserter var det en fryd for Sagene Janitsjarkorps å endelig kunne spille sommerkonsert på Sagene igjen.

Sagene janitsjarkorps’ første konsert etter koronapandemien sammenfalt med korpsets 95 års jubileum. Til fullsatt sal ble jubilanten klappet og heiet fram gjennom den to timers lange jubileumskonserten søndag 24. oktober i Sagene Festivitetshus.

Til stående applaus takket vi av både et hektisk musikkår og dirigent Tom Skjellum med nyttårsmatinékonsert på årets siste dag. Nå kan 2020 bare komme!

Lysene er slukket for denne gang for en fantastisk oppsetning av Broadway-musikalen «Nine» i Sagene festivitetshus. Popfactory i samarbeid med SJK leverte fire forestillinger til stående ovasjoner helgen 18. - 20. oktober.

I strålende sol og på sommerens hittil fineste dag inviterte SJK til konsert på Myraløkka for åttende gang lørdag 15. juni. Denne gang fikk publikum et møte med en av de store jazzsangerne, Nat «King» Cole.

Finere 17. mai skal man lete lenge etter! Værgudene viste seg fra sin absolutt beste side, byen var stappfull av glade mennesker og Sagene spilte marsjer av hjertets lyst.

Ingen fare for verken opprykk eller nedrykk – vi plasserte oss midt på treet under årets NM for janitsjar.

Et stort messingensemble og treblåserensemble samt flere smågrupper framførte variert kammermusikk i Sagene Kirke en vintersur førjulskveld.

Ikke noe tant og fjas eller dill og dall, men rett og slett bare korps. I anledning musikkorpsenes år og Norges Musikkorps Forbunds 100-års jubileum inviterte Sagene Janitsjarkorps til konsert med tradisjonell korpsmusikk på programmet fredag 19. oktober.

For sjuende gang kunne SJK invitere til konsert på Myraløkka. Denne gang med solistene Kari Gjærum og Hans Marius Hoff Mittet, som dro publikum gjennom høydepunktene fra musikalenes verden.

Etter noen kalde vårdager tittet endelig solen frem igjen da SJK ga sitt bidrag til feiring av musikkorpsenes år 2018 og NMF sitt 100-års jubileum.

Vi avsluttet et hektisk musikkår med en konsert på formiddagen på selveste nyttårsaften. Et dristig prosjekt, men som viste seg å bli svært så vellykket.

Etter en intens høst med flere ekstraprøver kombinert med mye venting, var tiden endelig kommet til premie 20. oktober - og forventningene var høye, både blant publikum og ensemblet. De skulle vise seg å bli innfridd.

Korpset avholdt sin årvisse konsert på Myraløkka lørdag 17. juni - denne gang med sangsolist Majken Christiansen og gjestedirigent og klarinettsolist Morten Michelsen.

Etter 8 uker med innøving av et krevende repertoar var tiden kommet for våre tre dirigentstudenter og orkester til å vise fram resultatene i Lindemannsalen på Norges musikkhøgskole.

Korpsets 90-års jubileumskonsert gikk av stabelen 31. oktober og både 90-åringen og solistene viste at formen var på topp.

Bare et par dager etter forrige konsert gjennomførte korpset en ny underholdningskonsert på Myraløkka lørdag 18. juni.

Torsdag 16. juni tok SJK-skuta sammen med Kari Gjærum en sving innom Fornebu på sin konsertturne i juni – en turne som teller ikke mindre enn fire konserter.

Etter NM denne helgen er første del av vårsesongen overstått for SJK. Selv om resultatene i regionsmesterskapet og NM ikke helt svarte til forventningene, har i hvert fall korpset hatt en lærerik reise sammen med “reiseleder” Tarjei Grimsby fram til disse to konkurransene.

Kammerkonserten lørdag 12. desember rundet av korpsets hektiske høstsesong, og ble både vellykket og variert - med noen utradisjonelle innslag.

Søndagens Swingtime-konsert med “Underholdningsvogna” i Sagene Festivitetshus markerte åpningen av huset etter rehabiliteringen, og ble en suksess på alle måter.