Kjempeprestasjon av Sagene i Valencia !

3. plass i den prestisjetunge musikkonkurransen i Valencia etter vel gjennomført program i Palau de la Musica.

                 Sagene Janitsjarkorps var svært fornøyd med framføringen av det nyskrevne pliktnummeret "Polifemo" og sitt selvvalgte stykke "Sinfonietta no. 1" lørdag kveld i det flotte konsertpaleet i Valencia.

Resultatlisten, som ble proklamert kl. 01.30, viste at bare to av de spanske toppkorpsene hadde slått Sagenemusikerne. Stemningen blant de 108 SJK-medlemmene og supporterne steg om mulig enda noen hakk da nyheten spredde seg utover natten og morgenen.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

26 Jun 2001

Hvem reiser på hvilke fly?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Oversikten over hvem som reiser på hvilke fly har lenge ligget ute på intranettet som Excel fil. På øvelsen i går ble det lagt ut en annen kompaktert oversikt som viser flyfordelingen litt bedre.

26 Jun 2001

SJK klare for Valencia!

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Torsdag 28.06 drar korpset til den store musikkfestivalen i Valencia, og har øvd bra den siste tiden og er godt forberedt til selve konkurransen som går av stabelen lørdag 30.06

20 Jun 2001

Halv pris på Flytoget til Gardermoen etter 22.06

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Fra 22.06 har Flytoget lansert "Feriebilletten", som gir halv pris på en tur-retur billett til Gardermoen, og gratis for barn under 16 år. Les mer om hvordan vi kan benytte oss av dette.