SJK klare for Valencia!

Torsdag 28.06 drar korpset til den store musikkfestivalen i Valencia, og har øvd bra den siste tiden og er godt forberedt til selve konkurransen som går av stabelen lørdag 30.06

                 I tillegg til konkurransen, skal korpset gi to kveldskonserter i små landsbyer i nærheten av Valencia, og her skal korpset framføre norsk og litt spansk- eller spanskrelatert musikk.

De tre siste dagene av oppholdet blir ren ferie og avslapning for korpsmedlemmer og supportere, og samtlige medlemmer og andre deltagere - 110 i alt - gleder seg.

Flere medlemmer har med seg digitale kameraer, og hvis teknikk og Internett forbindelser i Spania virker, er det ikke umulig at man på Sagenes nettsider vil kune følge med på hva vi gjør der nede. Ta en titt dere som er hjemme da vel?


Edit

SJK generelt - eldre nyheter

30 Mai 2001

Utespill i surt maivær i Torshovparken

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Det var ikke så mange som hadde funnet veien til Torshovparken denne sure maikvelden, men korpset underholdt i hvert fall de frammøtte med marsjer og lightmusikk

22 Mai 2001

Oslo-Filharmonien takker

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Sten Cranner i OFO takker for vel utført oppdrag i forbindelse med orkesterets barnekonserter.

22 Mai 2001

Konsert av interesse for SJK medlemmer?

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

3. juni (2. pinsedag) er det en spennende storbandkonsert på "Gamla" (vis a vis Stortorvets Gjæstgiveri) med den kjente svenske trompeteren Lasse Lindgren.