SJK klare for Valencia!

Torsdag 28.06 drar korpset til den store musikkfestivalen i Valencia, og har øvd bra den siste tiden og er godt forberedt til selve konkurransen som går av stabelen lørdag 30.06

                 I tillegg til konkurransen, skal korpset gi to kveldskonserter i små landsbyer i nærheten av Valencia, og her skal korpset framføre norsk og litt spansk- eller spanskrelatert musikk.

De tre siste dagene av oppholdet blir ren ferie og avslapning for korpsmedlemmer og supportere, og samtlige medlemmer og andre deltagere - 110 i alt - gleder seg.

Flere medlemmer har med seg digitale kameraer, og hvis teknikk og Internett forbindelser i Spania virker, er det ikke umulig at man på Sagenes nettsider vil kune følge med på hva vi gjør der nede. Ta en titt dere som er hjemme da vel?


Edit

Eldre nyheter

26 Jun 2001

Hvem reiser på hvilke fly?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Oversikten over hvem som reiser på hvilke fly har lenge ligget ute på intranettet som Excel fil. På øvelsen i går ble det lagt ut en annen kompaktert oversikt som viser flyfordelingen litt bedre.

20 Jun 2001

Halv pris på Flytoget til Gardermoen etter 22.06

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Fra 22.06 har Flytoget lansert "Feriebilletten", som gir halv pris på en tur-retur billett til Gardermoen, og gratis for barn under 16 år. Les mer om hvordan vi kan benytte oss av dette.

17 Jun 2001

Infoskriv for Valencia turen

Av Arrangementskomiteen i SJK | Turinformasjon

Det er laget en infofolder for Valencia turen med mye nyttig og viktig info til bruk før og under turen. Folderen er ikke helt ferdig, og vil bli både lagt ut på nettet og delt ut på øvelsene i nyere versjoner