SJK sprer juleglede

I en utfordrende tid hvor det er vanskelig å møtes fullt korps for å spille sammen og for andre, har SJK lansert et nytt tilbud for bedrifter, borettslag og alle andre som ønsker å få litt julestemning

Vi kaller tilbudet "julespill", for å skille det fra "juletrefester" som vi har arrangert i en årrekke. Tilbudet går ut på at vi stiller med en liten gruppe musikanter og fremfører en blanding av julesanger og annen julemusikk, fortrinnsvis utendørs for å kunne ivare avstandsregler og smittevern.

Vi har allerede hatt to oppdrag med svært fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger fra publikum, for Badebakken borettslag i Nydalen og for Sagene frivillighetssentral på Sandaker i Oslo.

Les mer om tilbudet!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

29 Okt 2020

Endelig – første konsert med ny dirigent

Av Ingeborg Volan | Konserter

Da Rune Halvorsen overtok taktstokken i Sagene Janitsjar i slutten av januar, trodde han det skulle bli intens oppkjøring for å bli klare til NM i mars. Slik ble det ikke. Første konsert med «nydirigenten» måtte vente til slutten av oktober.

27 Okt 2020

Hedret av Kongen

Av Sissel Ambjør | Konserter

Tom Skjellum, Sagene Janitsjarkorps' mangeårige dirigent, ble hedret med Kongens Fortjenstmedalje under korpsets konsert i Sagene Festivitetshus søndag 25. oktober.

25 Sep 2020

Historisk sus over øvingslokalet

Av Ingeborg Volan | SJK generelt

Et nytt, blått skilt på veggen markerer at øvingslokalet til Sagene Janitsjarkorps er en viktig del av Oslos historie.