Etterlengtet samvær på oktoberfest!

Etter nedstenging av så godt som alle kulturaktiviteter i over et år, var det godt å komme i gang igjen. Det syntes både vår oktoberfest-kunde Statnett og musikantene i Sagene janitsjar.

"Godt å komme i gang igjen" og "Dette gikk jo veldig bra" var kommentarer jeg hørte fra medmusikantene på vårt første oktoberfest/tyroler oppdrag etter at Norge og kulturaktiviteter så smått har kommet i gang igjen etter pandemien. Dette er jo selvsagt også takket være bedrifter og privatpersoner som bestiller aktiviteter eller oppsøker åpne kulturarrangementer.

I dag var det et lukket oktoberfest arrangement for Statnett vi var hyret inn på, og det var med både spenning og forventning vi stilte opp i de intime lokalene til "Heidis bar" på Fridtjof Nansens plass i Oslo. Ikke akkurat et egnet konsertlokale, men som vi skriver på nettsidene våre - "En oktoberfest er ikke en konsert, men en happening der publikum selv er med på å skape stemningen gjennom å delta i sangen. "

Og i dag var det helt tydelig at Statnetts ansatte hadde gledet seg til å se hverandre og feste sammen igjen. Og hva er vel en bedre anledning til å skape stemning og fest enn å treffes til oktoberfest? Vi tror vi bidro til dette og fikk mange positive tilbakemeldinger med indikasjon på nytt oppdrag neste år. Vi gleder oss!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

12 Okt 2021

Første konsert etter pandemien

Av Ingeborg Volan | Konserter

Sagene Janitsjarkorps’ første konsert etter koronapandemien sammenfaller med at korpset feirer hele 95 år!

05 Sep 2021

Endelig i gang igjen!

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Fint høstvær og god stemning blant et lydhørt publikum skapte en fin ramme rundt SJK sin første konsert denne høsten. Konserten fant sted lørdag 4. september bak Sagene kirke under Sagene bydelsdagene 2021.

13 Jun 2021

Visste du dette om Johannes Hanssen?

Av Kjell Arvid Haugli | SJK generelt

Nemlig at han var så vidt innom Sagene Ungdomskorps som dirigent!