Begrens søket

Treff

18
 • Sorter etter :

 • Vis :

 • Slideshow

17. mai er også dagen for utdeling av hederstegn. I dag ble det delt ut både medaljer for 5 års medlemskap samt glassfat for 40 års medlemskap!

 • 1375 Foto: Merit Kristiansen   17/05-17, 09:10 Ute i gata

Etter flaggheising er det 17. maifrokost. Hva som står på menyen, går nok fram av bildet. Kraftig kost må til når en lang dag står for døren!

 • 1374 Foto: Merit Kristiansen   17/05-17, 08:30 Ute i gata

Ringnes har vært juletrefestkunde av SJK i mange år, og har dessuten historisk en nær tilknytning til korpset og området vårt, etter som de hadde virksomheten sin på Sagene like ved oss.

Her er vi på juletrefest i Oslo Rådhus, et historisk og flott lokale å opptre i og med et alltid takknemlig publikum blant barn og voksne.

A-laget gjør seg klare til juletrefest for Meteorologisk institutt, juletrefestkunde av SJK siden 70-tallet.

Regnværet som kom før Aida-forestillingen trakk seg etter hvert unna Arena di Verona, men lynene spjæret himlen under store deler av første og andre akt. Det ga en flott kulisse til denne mektige forestillingen.

 • 1313 Foto: Merit Kristiansen   25/06-16, 23:30 Turer

18. juni 2016 har korpset sin etter hvert årvisse konsert på Myraløkka i Oslo, og i år med vokalist Kari Gjærum som solist. I dag øvde hun sammen med oss, og det er ingen tvil om at det vil bli "trøkk" på konserten. Møt opp da vel?

 • 1302 Foto: Merit Kristiansen   06/06-16, 20:15 SJK generelt

Korpset er i god flyt fram mot regionsmesterskap og NM, her fra seminaret siste helg i januar

 • 1275 Foto: Merit Kristiansen   31/01-16, 16:09 SJK generelt

Juletrefestsesongen er over og vi er i gang med øvelser igjen. I år har vi med oss gjestedirigent, Tarjei Grimsby, til NM. Han ledet oss gjennom en lærerik og spennende øvelse i kveld. Vi ser frem til deltakelse i både regionmesterskapet i Lillestrøm 6. mars og NM Janitsjar i Trondheim 12. mars.

 • 1268 Foto: Merit Kristiansen   18/01-16, 20:25 SJK generelt

Roy Johnsen, alias "Jake Blues", har entret scenen og girer opp stemningen i bluesbandet. Bandet spilte tre låter attaca som avslutning på kammerkonserten - "Can't Turn You Loose", "Hey Bartender" og "Jailhouse Rock". På Jailhouse fikk Roy selskap av Per Winge, aka "Elwood Blues" :-)

Det er ikke hver mandag det serveres kake i pausen. Men så er det ikke hver mandag vi har så mye å feire som i dag!

Korpsets motto er "Gjennom musikk skal vi begeistre". Da må vi sørge for at vi ikke glemmer det, og nå har alle fått penner med mottoet preget på!

 • 1220 Foto: Merit Kristiansen   17/08-15, 20:00 SJK generelt

Scenen er forlenget og helt ny, med lagerplass under scenen og med nye stoler til musikerne

Etter å ha vært borte fra huset et år under oppussingen var det godt for korpset å være tilbake. Leder Marie Eggen ønsker velkommen.

Det er i kjellerlokalene de største forandringene har skjedd. Her fra gangen nede i kjelleren. Legg merke til de fine detaljene der man har beholdt litt av den gamle muren.

Her ser vi et av de nye øvingsrommene i kjelleren. Det er fire slike totalt, av litt varierende størrelse

Klokka har akkurat rundet 8 om morgenen, det småregner og flagget skal heises. Sagene skolekorps innleder dagen med "Ja, vi elsker" men SJK bivåner. Snart er det frokost for oss før en lang dag venter.

 • 1182 Foto: Merit Kristiansen   17/05-15, 08:09 Ute i gata

Juletrefesten på Rådhuset er en av de største. Her prøver vi scenen før gjestene kommer