Sagene Festivitetshus pusses opp i sommer

Oppgraderingen av Holstsgate 3 fortsetter. Etter å ha totalrenovert kjøkkenet, er det nå hele den store salen som står for tur. Sagene Festivitetshus blir derfor stengt i hele sommer.

  1. september vil huset framstå i nye farger innvendig. Malerfirmaet Thorendal AS vil stå for arbeidet som starter mandag 16. juni. En anseelig dugnadsinnsats fra Sagene Janitsjarkorps' medlemmer er da gjennomført. Alle stifter etc. er fjernet og alt løst inventar er plassert i kjelleren, slik at malerne kan rykke inn med sitt utstyr. Takhøyde på 11,5 meter krever spesielt utstyr.

Finansieringen av denne satsingen står korpset for. Det skal riktignok sies at Bydel Sagene-Torshov har svart positivt på våre søknader om støtte de siste årene. Disse midlene kommer godt med. Vi ser fram til å tilby alle husets tusenvis av brukere en nyoppusset sal.

SAGENE JANITSJARKORPS TAR ANSVAR FOR Å BEVARE HOLSTSGATE 3 FOR AMATØRKULTURAKTIVITETER slik Oslo Bystyre har vedtatt to ganger de siste årene.


Edit

Eldre nyheter

18 Mai 2003

Jan Fredrik Andresen - æresmedlem !

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Det skjer svært sjelden, men 17. mai fikk Sagene Janitsjarkorps et nytt æresmedlem. Høsten 2003 går han inn i sin 50. aktive sesong i korpset.

23 Mar 2003

3. plass med 87 p i Oslomesterskapet 2003

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Vi kom som ventet på 3. plass, bak Vestre Aker og Sinsen med Kretskorpset på 4. plass. Les dommerkommentarene her på intranettet!

23 Des 2002

H3-vedtak i Bystyret

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Forslaget om at Byrådet for Kultur- og Utdanning skal vurdere å gi SJK ansvaret for driften av Holstsgt. 3, er nå enstemmig vedtatt i Oslo Bystyre.