Sagene Festivitetshus pusses opp i sommer

Oppgraderingen av Holstsgate 3 fortsetter. Etter å ha totalrenovert kjøkkenet, er det nå hele den store salen som står for tur. Sagene Festivitetshus blir derfor stengt i hele sommer.

                 1. september vil huset framstå i nye farger innvendig. Malerfirmaet Thorendal AS vil stå for arbeidet som starter mandag 16. juni. En anseelig dugnadsinnsats fra Sagene Janitsjarkorps' medlemmer er da gjennomført. Alle stifter etc. er fjernet og alt løst inventar er plassert i kjelleren, slik at malerne kan rykke inn med sitt utstyr. Takhøyde på 11,5 meter krever spesielt utstyr.

Finansieringen av denne satsingen står korpset for. Det skal riktignok sies at Bydel Sagene-Torshov har svart positivt på våre søknader om støtte de siste årene. Disse midlene kommer godt med. Vi ser fram til å tilby alle husets tusenvis av brukere en nyoppusset sal. SAGENE JANITSJARKORPS TAR ANSVAR FOR Å BEVARE HOLSTSGATE 3 FOR AMATØRKULTURAKTIVITETER slik Oslo Bystyre har vedtatt to ganger de siste årene.


Edit

Sagene Festivitetshus - eldre nyheter

23 Des 2002

H3-vedtak i Bystyret

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Forslaget om at Byrådet for Kultur- og Utdanning skal vurdere å gi SJK ansvaret for driften av Holstsgt. 3, er nå enstemmig vedtatt i Oslo Bystyre.

26 Nov 2002

Holstsgate 3 og Sagene Janitsjarkorps spesielt nevnt i budsjettkommentarene

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Kultur- og utdanningskomiteen i Rådhuset støtter vårt forslag til drift av Sagene Festivitetshus. Dette må Byrådet ta hensyn til. I et såkalt verbalforslag bes Byrådet "vurdere om ansvaret for driften av Holstsgate 3 – Sagene Festivitetshus kan gis til Sagene Janitsjar etter samme modell som gjelder for idrettslag som driver kommunale idrettshaller."

23 Sep 2001

Vellykket Oktoberfestival for Friskis & Svettis gjennomført

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Friskis & Svettis hadde lagt sin instruktør-kickoff til Oktoberfestivalen i Sagene Festivitetshus og ca. 350 instruktører fra hele landet viste at de kan mer enn bare å bøye og tøye ...