GOD JUL og GODT NYTT ÅR !

Styret i Sagene Janitsjarkorps ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en fredlig julefeiring og et nytt år med med mye musikk.

                 Et nytt, innholdsrikt år ligger bak oss. Det mest iøyenfallende som har skjedd, er det vellykkede resultatet av investeringen i oppussingen av Holstsgate 3, Sagene Festivitetshus. Både faste brukere og leietakere har gitt det helhetlige fargevalget mye ros. Nye stoler er nå på plass og flere kommer i januar. 85 av dem er allerede "solgt" til medlemmer, venner og samarbeidpartnere. Men det er altså mulig å gi seg selv eller kjente en liten presang i form av egen stol i huset. Se sjk.org

Juletrefestsesongen er godt i gang. Hovedtrykket er som de fleste vet, i de to første ukene i januar. Det er Sagene-medlemmers store dugnad til drift av korps og ikke minst hus. Byrådet har foreløpig sviktet oss når det gjelder å gi tilbakemelding på verbalvedtaket om driftsendring for H3, men får verken leve eller død i synden. 2004 skal bli et godt, nytt år for Sagene Janitsjarkorps - både musikalsk, sosialt og økonomisk. For Styret, Tor.


Edit

Eldre nyheter

15 Des 2003

SJK på MMS!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Har du lyst på et bakgrunnsbilde av SJK in action på din mobiltelefon?

08 Des 2003

Per er blitt 60

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Mat og menneseker sto i stil da Per Olaf Winge markerte overgangen til nytt tiår

07 Des 2003

Påmelding til korpsets juletrefest 14.12 2003

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Nå kan du melde deg på til korpsets juletrefest via intranettet