Konsert med Østre Aker Musikkorps i Sagene Festivitetshus 12.12.99

Søndag 12. desember kl. 17.00 ønsker vi velkommen til dette årtusenets siste SJK-konsert. Vi har for anledningen invitert våre gode venner i Østre Aker Musikkorps, og håper vi sammen kan gi publikum et lite "pustehull" i en hektisk førjulstid. I vårt eget Sagene Festivitetshus i Holstgate 3 har vi duket bordene slik at du kan nyte fengende korpsmusikk og få servert kaffe og kaker sammen med oss. Hva med å kombinere julegaveinnkjøp og musikalske gleder denne søndagen?

Program Østre Aker

Gripen MarsjI. GustafsonB.Jarl
Anniversary Celebration
Tilegnet Østre Aker Musikkorps ved 50-års jubileet
Fred Nøddelund
TVs Julaftonarr.Per-Olof Ukkonen
RiverdanceBill Whelanarr.Ray Farr
In The Miller Moodarr.Warren Barker
Musik skall byggast ut av glädjeLill Lindfors arr.Frode Thingnæs

Program Sagene

Fingal's Cave overtureMendelssohn
Valse TristeJean Sibeliusarr. M. L. Lake
Misty
solist: Arild Johnsen - trombone
E. Garnerarr. M. Peters
CabaretJohn Kanderarr. Norman Leyden
Star Wars SagaJohn Williamsarr. Johan de Meij

Om seg selv skriver Østre Aker Musikkorps:

Det er over 50 år siden ØAM så dagens lys. Korpset ble stiftet som en videreføring av Østensjø Ungdomskorps og Bryn Ungdomskorps. Skolekorpsene lå nede under krigen, hvilket medførte et begrenset rekrutteringsgrunnlag for byens ungdomskorps. I 1948 begynte derfor naboene å kikke over til hverandre, i november 1948 startet samarbeidet og 15.9.49 var ØAM er realitet.

Dette jubileumsåret er bare avslutningen på de første 50 år, men i like stor grad avslutningen på et jubileumsår av dimensjoner. CD-innspilling i 1998 var startskuddet. Deretter har aktivitetene kommet på løpende bånd, med månedlige konserter med gjestekorps, konsert med Ytre Suløen Jazzensemble i Grønland kirke, kretsstevne i Skøyenparken og korpstur til Praha i august, og som musikalsk høydepunkt, jubileumskonserten i november.

Korpset har i dag ca. 75 spillende medlemmer. Totalt er vi en ØAM på ca. 130 medlemmer, og der befinner det seg æresmedlemmer, ikkespillende medlemmer, permitterte, og ikke minst dameforeningen vår. Foreningen ble stiftet samtidig med korpset og fyller femti år i år de også. Dameforeningen består av en humørfylt kvinneklubb, som drar på selvstendige turer og bidrar med alt fra salg av kaffe og kaker på konserter-- til julemarkeder før jul.

Dirigenten vår heter Geir Gaarder.


Edit

Eldre nyheter

22 Okt 1999

SJK avholder stor underholdningskonsert i Templet søndag 31. oktober 1999

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Korpsets tradisjonelle høstkonsert går denne gangen av stabelen 31.10, og har underholdningsmusikk som gjennomgangstema. Møt opp, og hør mange nyskrevete arrangementer av nye og gamle populærmelodier.

03 Okt 1999

Vellykket samarbeidskonsert med Sandefjord Brass Symposium gjennomført

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Flere brassinteresserte hadde funnet veien til Sagene Festivitetshus da Sagene Janitsjarkorps og Sandefjord Brass Symposium ønsket velkommen til høstkonsert på en regntung høstkveld

28 Sep 1999

Konsert med Sandefjord Brass Symposium søndag 3. oktober

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Søndag 3.10 holder SJK konsert med Sandefjord Brass Symposium kl. 17.00 i Sagene Festivitetshus. SBS er et av landets beste brassband, og mye godlyd venter tilhørerne denne dagen.