Vellykket samarbeidskonsert med Sandefjord Brass Symposium gjennomført

Flere brassinteresserte hadde funnet veien til Sagene Festivitetshus da Sagene Janitsjarkorps og Sandefjord Brass Symposium ønsket velkommen til høstkonsert på en regntung høstkveld

                 Sagene åpnet konserten med sin dirigent <a href="/inform/dirigent.htm">Tom Skjellum</a>, og framførte programmet de brukte under musikkokonkurransen i Nyborg i sommer : Overture til Candide av Bernstein, 3. sats fra Webers klarinettkonsert med Tom Nøttveit som solist, Chick Corea potpurri og Bojarenes Inntogsmarsj av Johan Halvorsen. Korpset ga også et lite ekstranummer - "We'll Meet Again" i et arrangement av Tom Skjellum.

"Brassen" overtok så under sin leder Arvid Anthun, og fremførte et variert program som varte nesten en time. Programmet inneholdt flere solistnumre, og spesielt imponerte kanskje Roger Næss på euphonium. Bandet overbeviste med flott spill, proff scenisk opptreden og spilte på hele sin dynamiske spennvidde med svake pianissimo partier til voldsomme fff partier som fylte Sagene Festivitetshus med fet messinglyd.

Etter avslutningsnummeret Malaguena utvekslet korpsene gaver og takksigelser, og Sagenes leder Per Arild Furuseth fikk lurt ut et lite ekstranummer av SBS.


Edit

Eldre nyheter

28 Sep 1999

Konsert med Sandefjord Brass Symposium søndag 3. oktober

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Søndag 3.10 holder SJK konsert med Sandefjord Brass Symposium kl. 17.00 i Sagene Festivitetshus. SBS er et av landets beste brassband, og mye godlyd venter tilhørerne denne dagen.

23 Sep 1999

Sagene Festivitetshus nevnt andre steder på Internett

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Korpset prøver etter beste evne å spre informasjon om tilbudet Sagene Festivitetshus utgjør, og vi ser til vår glede at vi er nevnt andre steder på nettet.

31 Aug 1999

SJK kastes ut av lokalene på Sagene skole

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Etter 73 år med tilhold ved skolen, har SJK nå fått beskjed om at de ikke lenger kan benytte kjellerlokalene de selv har opparbeidet fra grunnen av