Sagene kom på 3. plass i Oslomesterskapet

Sagene kom på 3. plass med 87.5 poeng og 2. ærespris, Sinsen på 2. plass med 93 poeng og Vestre Aker vant med 95 poeng

Sagene hadde ingen spesielt heldig framføring av hverken "Pulsare" eller "Spartacus", men fikk en fin gjennomkjøring av de to stykkene som skal brukes om to uker under NM i Trondheim. Korpset fortsetter oppkjøringen mot NM med seminar søndag 26.3, mandagsøvelse 27.3 og 10.4 og en ekstraøvelse torsdag 13.4 før avreise til Trondheim dagen etter


Edit

Eldre nyheter

05 Feb 2000

Forberedelsene til NM i full gang

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

NM i Trondheim er i år så sent som i april, men alle deltagerkorps er i full gang med forberedelsene, og det gjelder også SJK.

19 Des 1999

Juletrefestsesongen er i gang!

Av Steinar Kjærnsrød | SJK generelt

Korpset har allerede avviklet flere juletrefester for bedrifter i desember måned, men "rushet" starter først i januar. Da går det slag i slag nesten daglig i 14 dager. Søndag 19. desember holdt korpset juletrefest for egne barn i lokalene i Sagene Festivitetshus.

03 Des 1999

Konsert med Østre Aker Musikkorps i Sagene Festivitetshus 12.12.99

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Søndag 12. desember kl. 17.00 ønsker vi velkommen til dette årtusenets siste SJK-konsert. Vi har for anledningen invitert våre gode venner i Østre Aker Musikkorps, og håper vi sammen kan gi publikum et lite "pustehull" i en hektisk førjulstid. I vårt eget Sagene Festivitetshus i Holstgate 3 har vi duket bordene slik at du kan nyte fengende korpsmusikk og få servert kaffe og kaker sammen med oss. Hva med å kombinere julegaveinnkjøp og musikalske gleder denne søndagen?