Juletrefestsesongen er i gang!

Korpset har allerede avviklet flere juletrefester for bedrifter i desember måned, men "rushet" starter først i januar. Da går det slag i slag nesten daglig i 14 dager. Søndag 19. desember holdt korpset juletrefest for egne barn i lokalene i Sagene Festivitetshus.

                 Festen ble ledet av onkel Pål (Koppang) og A-laget spilte. Det var godt besøkt med korpsbarn, foreldre og tantebarn og barna koste seg og greide å holde ut til nissen omsider kom.

Edit

Eldre nyheter

03 Des 1999

Konsert med Østre Aker Musikkorps i Sagene Festivitetshus 12.12.99

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Søndag 12. desember kl. 17.00 ønsker vi velkommen til dette årtusenets siste SJK-konsert. Vi har for anledningen invitert våre gode venner i Østre Aker Musikkorps, og håper vi sammen kan gi publikum et lite "pustehull" i en hektisk førjulstid. I vårt eget Sagene Festivitetshus i Holstgate 3 har vi duket bordene slik at du kan nyte fengende korpsmusikk og få servert kaffe og kaker sammen med oss. Hva med å kombinere julegaveinnkjøp og musikalske gleder denne søndagen?

22 Okt 1999

SJK avholder stor underholdningskonsert i Templet søndag 31. oktober 1999

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Korpsets tradisjonelle høstkonsert går denne gangen av stabelen 31.10, og har underholdningsmusikk som gjennomgangstema. Møt opp, og hør mange nyskrevete arrangementer av nye og gamle populærmelodier.

18 Okt 1999

Årsfesten 1999

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

For første gang brukte SJK et storband med vokalist på årsfesten i stedet for "to mann og en rytmeboks", noe undertegnede i hvert fall synes var veldig positivt.