Vellykket feiring av 10 år i H3!

Lørdag 7. juni markerte SJK 10 år i H3, med "Jubileumskonsert" og påfølgende fest i "vårt eget hus".

Vi hadde denne gangen invitert våre æresmedlemmer med følge, i tillegg til venner og samarbeidspartnere til en festaften i H3. Kampen Janitsjarorkester med sine æresmedlemmer, takket også ja til invitasjonen. Sagene og Kampen Janitsjarorkester har konsertert sammen flere ganger tidligere, og også denne gangen med suksess!

SJK startet kvelden med et utdrag av musikkspillet "Ungen". Det hele ble satt i gang av Per-Olaf Winge og Roy Johnsen som fortalte litt om husets historie og sang med i åpningsnummeret. "Ungen" ble etterfulgt av "El Salon Mexico". Rolf Spigseth spilte så "Peace, Please!" av Frode Thingnæs med bravur! "Listen Up" (medley) av Quincy Jones var så neste stykke med soloinnslag av Per Greil og Mona N. Spigseth. SJK avsluttet så sin avdeling med   K. Alford sin kjente marsj-selection Colonel Bogey on Parade.

Kampen Janitsjarorkester entret så scenen med noe forfall i rekkene, men det hadde ingen innvirkning på hva "gutta" serverte. Soloinnslag, band in band og til slutt en tubakvartett som underholdt i den tiden scenen ble ryddet til dansegulv.

Vi takker våre æresmedlemmer, inviterte gjester og publikum, for en vellykket feiring av vårt eget konsertlokale!  


Edit

Konsertreferater - eldre nyheter

27 Jan 2006

Vinterlig konsert med mye musikalsk varme!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Konsertreferat fra nyttårskonserten med Kampen og Sagene i Sagene Festivitetshus søndag 22. januar.

09 Feb 2005

Fullt hus og stormende jubel!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Samlingen med Kampen, Østre Aker og Sagene ble en fest i dobbelt forstand. Sagene Festivitetshus ga den perfekte rammen rundt denne musikalske begivenheten.

06 Sep 2004

Knallsuksess på Tordenskioldfestivalen i Fredrikshavn

Av Tor Erik Groeng | Konsertreferater

Stående applaus fra mer enn 500 tilhørere etter framføringen av Tordenskiold-kantaten i festivalteltet "Hvita Ørn" på havna i Fredrikshavn.