Vellykket feiring av 10 år i H3!

Lørdag 7. juni markerte SJK 10 år i H3, med "Jubileumskonsert" og påfølgende fest i "vårt eget hus".

Vi hadde denne gangen invitert våre æresmedlemmer med følge, i tillegg til venner og samarbeidspartnere til en festaften i H3. Kampen Janitsjarorkester med sine æresmedlemmer, takket også ja til invitasjonen. Sagene og Kampen Janitsjarorkester har konsertert sammen flere ganger tidligere, og også denne gangen med suksess!

SJK startet kvelden med et utdrag av musikkspillet "Ungen". Det hele ble satt i gang av Per-Olaf Winge og Roy Johnsen som fortalte litt om husets historie og sang med i åpningsnummeret. "Ungen" ble etterfulgt av "El Salon Mexico". Rolf Spigseth spilte så "Peace, Please!" av Frode Thingnæs med bravur! "Listen Up" (medley) av Quincy Jones var så neste stykke med soloinnslag av Per Greil og Mona N. Spigseth. SJK avsluttet så sin avdeling med   K. Alford sin kjente marsj-selection Colonel Bogey on Parade.

Kampen Janitsjarorkester entret så scenen med noe forfall i rekkene, men det hadde ingen innvirkning på hva "gutta" serverte. Soloinnslag, band in band og til slutt en tubakvartett som underholdt i den tiden scenen ble ryddet til dansegulv.

Vi takker våre æresmedlemmer, inviterte gjester og publikum, for en vellykket feiring av vårt eget konsertlokale!  


Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

19 Mai 2008

Konsert med Kampen og Sagene lørdag 7. juni kl. 19.00

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

SJK med dirigent Tom Skjellum inviterer Kampen Janitsjarorkester med dirigent Frode Thingnæs, til 10-års jubileumskonsert for Sagene Festivitetshus.

09 Mai 2008

Nytt om Tordenskiold 2008

Av Steinar Kjærnsrød | Turinformasjon

SJK og Torshovkoret skal delta på Tordenskiolddagene i Fredrikshavn for fjerde gang i slutten av juni. Vi har deltatt tidligere i 2002, 2004 og 2006 og hver gang har vel ensemblets fremføring nådd et nytt høydepunkt, samtidig som arrangement og rammene rundt blir bedre og bedre for hver gang.