Vellykket feiring av 10 år i H3!

Lørdag 7. juni markerte SJK 10 år i H3, med "Jubileumskonsert" og påfølgende fest i "vårt eget hus".

Vi hadde denne gangen invitert våre æresmedlemmer med følge, i tillegg til venner og samarbeidspartnere til en festaften i H3. Kampen Janitsjarorkester med sine æresmedlemmer, takket også ja til invitasjonen. Sagene og Kampen Janitsjarorkester har konsertert sammen flere ganger tidligere, og også denne gangen med suksess!

SJK startet kvelden med et utdrag av musikkspillet "Ungen". Det hele ble satt i gang av Per-Olaf Winge og Roy Johnsen som fortalte litt om husets historie og sang med i åpningsnummeret. "Ungen" ble etterfulgt av "El Salon Mexico". Rolf Spigseth spilte så "Peace, Please!" av Frode Thingnæs med bravur! "Listen Up" (medley) av Quincy Jones var så neste stykke med soloinnslag av Per Greil og Mona N. Spigseth. SJK avsluttet så sin avdeling med   K. Alford sin kjente marsj-selection Colonel Bogey on Parade.

Kampen Janitsjarorkester entret så scenen med noe forfall i rekkene, men det hadde ingen innvirkning på hva "gutta" serverte. Soloinnslag, band in band og til slutt en tubakvartett som underholdt i den tiden scenen ble ryddet til dansegulv.

Vi takker våre æresmedlemmer, inviterte gjester og publikum, for en vellykket feiring av vårt eget konsertlokale!  


Edit

Eldre nyheter

19 Mai 2008

Konsert med Kampen og Sagene lørdag 7. juni kl. 19.00

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

SJK med dirigent Tom Skjellum inviterer Kampen Janitsjarorkester med dirigent Frode Thingnæs, til 10-års jubileumskonsert for Sagene Festivitetshus.

09 Mar 2008

Sagene på 6. plass i elitedivisjonen i NM

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

En hektisk vårsesong har nok en gang kulminert med NM deltagelsen i Trondheim, og i år kom SJK på en fin 6. plass i elitedivisjonen som består av ti korps.

03 Mar 2008

Sagene kom på 2. plass i Oslomesterskapet

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Sagene kom på 2. plass med 91 poeng, samme poengsum som i fjor. Nå venter NM i Trondheim lørdag 8. mars. Der er vi i ilden kl. 10.00 som første korps ut i elitedivisjonen.