Høstkonsert i Sagene Janitsjarkorps

Sagene Janitsjarkorps avholdt høstkonsert i Sagene Festivitetshus lørdag 11. november, en fullsatt sal satte pris på musikken som ble fremført.

                 SJK holdt sin årlige høstkonsert i korpsets ”eget” hus - Sagene Festivitetshus. En fullsatt sal viste at de satte pris på musikken. Programmet for kvelden besto av originalskrevet musikk, klassiske verker arrangert for korps så vel som arrangementer i sving-takt.

Sagene Janitsjarkorps på scenen

Ettermiddagens program

Symhonic Overture – James Barnes Concerto for Oboe – Corelli-Barbirollo-Hautvast Solist: Mona Nydal Spigseth Suite from the Ballet "Romeo & Juliet" – Sergei Prokofiev arr.: Johan de Meij

Etter pausen

The Phantom of the Opera – Andrew Lloyd-Webber arr.: Ø. Westby Prince Igor – Alexander Borodin arr.: Sammy Nestico Borodin Bongos Brass - Alexander Borodin arr.: Sammy Nestico The Nutcracker Swing – Tschaikowsky arr.: Hans-Joachim Rhinow

Ekstranummeret var "This could be the start of something big"

SJK hadde denne gangen flyttet konserten til en tidlig lørdag ettermiddag, noe som så ut til å være vellykket. Det gjorde at både korpsmedlemmer og publikum fikk lørdagskvelden og resten av helgen til egen disposisjon. Presis klokken 1500 ønsket nyvalgt leder Tor Erik Groeng velkommen og overlot podiet til kveldens konferansier Per Olaf Winge og SJK med dirigent Tom Skjellum.

Venneforeningen hjalp oss med billettsalg ved inngangen, ikke første gangen de har trådd til og forhåpentlig heller ikke siste. Utallige er de konserter og arrangementer der venneforeningen har hjulpet til med avviklingen, veldig kjekt å ha de med seg.

Venneforeningen hjelper til

Symphonic Overture er er stykke som korpset tidligere har spilt og som korpset setter pris på, stykket er dessuten kvalifiseringsstykke for 1. divisjon til NM i Trondheim i slutten av mars 2001. Kveldens solist – Mona – var som vanlig sikkerheten selv og leverte en prikkfri konsert på et krevende instrument som oboe.

Mona tar i mot velfortjent applaus

SJK kan glede seg over flere gode solister i egne rekker. Musikken til Romeo & Juliet var det flere som dro kjensel på – en fin førsteavdeling.

I pausen spanderte korpset kaffe og kaker på publikum – noe som åpenbart falt i smak.

Andre avdeling bød på lettere underholdning med blanding av klassiske toner og rytmer i mer storbandkarakter. Ekstranummeret stod trombonegruppa for med hjelp fra hele korpset. En vellykket høstkonsert.

Trombonegjengen avsluttet

bona


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

06 Nov 2000

Høstkonsert i Sagene Festivitetshus lørdag 11.11.00

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Sagene Janitsjarkorps avholder lørdag 11.11.00 kl. 15.00 en høstkonsert i Sagene Festivitetshus, Holstsgt.3 under dirigentTom Skjellum.

28 Okt 2000

Rapport fra Oktoberfesten 2000

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

En vellykket Oktoberfest i korpsregi ble avholdt i Sagene Festivitetshus ”Afrika”, egne og profesjonelle krefter bidro til høy stemning.

19 Sep 2000

Oktoberfestivalen i Sagene Festivitetshus

Av Arrangementskomiteen i SJK | Sagene Festivitetshus

Du behøver ikke dra helt til Tyskland for å oppleve oktoberfestival i år. Sagene Janitsjarkorps arrangerer to dagers festival i Sagene Festivitetshus 19. og 20. oktober.