Fyrverkerikonsert på Youngstorget, 20. juni 2009

20. juni kl. 22.30 spiller Sagene Janitsjarkorps fyrverkerikonsert på Youngstorget sammen med Mamma Mia-solistene Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland.

                 <p>Foruten feiende kjente Abba-l&aring;ter vil publikum bl.a. f&aring; h&oslash;re &quot;The Incredibles&quot;, potpurrier av Ellington og Jobim og ikke minst bli underholdt med&nbsp;fyrverkerishow til &quot;The Royal Fireworks&quot; -&nbsp;&nbsp;en opplevelse i seg selv.</p><p>Konserten er et samarbeid med Oslo kommune og prosjektet &quot;Et levende Youngstorg&quot;&nbsp;som har som m&aring;l &aring; gi bybrukerne et bredt kultur- og aktivitetstilbud p&aring; Youngstorget. </p><p>Velkommen til gratis konsert med et av byens ledende amat&oslash;rkorps!</p>

Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

05 Jun 2009

SJKs dirigent Tom Skjellum utnevnt til æresmedlem

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Etter tretti år som dirigent for Sagene Janitsjarkorps og med bakgrunn i det store og utvidede engasjementet for korpset, ble Tom Skjellum utnevnt til æresmedlem på selveste 17. mai. Medlemmene bifalt styrets avgjørelse med stående applaus.

11 Mai 2009

17. mai i tradisjonell stil for Sagene Janitsjarkorps

Av Arrangementskomiteen i SJK | Spilleoppdrag

17. mai nærmer seg og Sagene Janitsjarkorps er rede til å glede byens befolkning.