SJKs dirigent Tom Skjellum utnevnt til æresmedlem

Etter tretti år som dirigent for Sagene Janitsjarkorps og med bakgrunn i det store og utvidede engasjementet for korpset, ble Tom Skjellum utnevnt til æresmedlem på selveste 17. mai. Medlemmene bifalt styrets avgjørelse med stående applaus.

                 <p>Tom er i eksklusivt selskap sammen med hhv. Jan Fredrik Andresen, fortsatt aktiv i SJK og Veterankopset, Kjell Bjørn Pedersen og Roald Johannesen, begge aktive i Veterankorpset. Til sammen kan disse fire skilte med 217 års medlemsskap!</p><p>Toms utrettelige musikalske og sosiale engasjement er unikt. Foruten å være en musikalsk inspirator komponerer og arrangerer han stykker som korpsets medlemmer nyter godt av. Hans bidrag til at SJK holder seg som et av Norges beste amatørkorps er uvurderlig. Han stiller opp på alle gruppe- og ekstraprøver vi ber om og oppmuntrer til ytterligere innsats ved behov. Tom lar oss fordype oss i ulike genré og gir dermed mulighet til ulik utfoldelse - ofte i samarbeid med andre musikere eller sangere. Nærmiljøet og den lokale kulturhistorien betyr mye for Tom, bl.a. gav det seg utslag i en utrettelig innsats slik at SJK kunne overta driften av Sagene Festivitetshus i 1998. Oppsettingen av musikkspillet Ungen, med dertil komponering og arrangering, er nok et eksempel på lokal forståelse og tilhørighet. Foruten det som naturlig rommer en dirigents arbeidshverdag er Tom en selvfølgelig lagspiller ved å bidra til å styrke korpskassa gjennom tyrolerspillinger og spilling på juletrefester. Han sørger for at vi hver mandag og på alle våre konserter kan gå til "dekket bord", dvs. at paller, stoler og notestativ er plassert der de skal være. Tom sier aldri nei om styret eller enkeltmedlemmer trenger ham. Han er utpreget sosial og trives sammen med medlemmene i- og utenfor SJK-arenaen. Tusen takk for at du beriker våre liv, Tom!</p>

Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

11 Mai 2009

17. mai i tradisjonell stil for Sagene Janitsjarkorps

Av Arrangementskomiteen i SJK | Spilleoppdrag

17. mai nærmer seg og Sagene Janitsjarkorps er rede til å glede byens befolkning.

24 Apr 2009

Tine blogger!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Oppi hektisk konsertprogram får Tine tid til å blogge! Imponerende.