SJK sin egen juletrefest!

Nok en gang feiret SJK juletrefest for egne barn og barnebarn.

                 <p>N&aelig;rmere 70 store og sm&aring; deltok i ettermiddag p&aring; SJK sin egen juletrefest i H3.</p><p>Denne gangen var det A-laget med Unn i spissen, som hadde det &aelig;refulle oppdraget &aring; lede festen. Tomm Percy sjonglerte med b&aring;de sigaresker og tennisballer, og jammen ble det verdensrekord i knekkebr&oslash;dstabling!</p><p>Etter to timer med&nbsp;p&oslash;lser, gl&oslash;gg og kaker - kom&nbsp;endelig julenissen p&aring; bes&oslash;k. Han&nbsp;hadde med poser til alle barna&nbsp; og stilte velvillig opp for alle som &oslash;nsket &aring; ta bilder.&nbsp;</p><p>Flott innsats av alle i festkomiteen, A-laget, Unn, nisse og kakebakere.&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p><p>&nbsp;&nbsp; </p>

Edit

Flere bilder

SJK generelt - eldre nyheter

12 Mar 2010

Masterclass og mye korpsmoro med Tine Thing Helseth og SJK 23. - 25. april

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth og Sagene Janitsjarkoprs inviterer til masterclass og "korpshappening". Fortsatt plasser - utvidet påmeldingsfrist til 12. april!

28 Sep 2009

SJKs bowlingturnering 2009

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Sagene Janitsjarkorps har som formål å fremme musikkunnskapene - og å utvikle medlemmene gjennom motiverende musikalske oppgaver. Skal vi få til dette er det viktig å ivareta og utvikle korpsets sosiale miljø. Årets (og historiens første) "Superbowl 2009" ble gledelig mottatt av medlemmene. Her var ingen forhåndskrav og alle var velkomne - erfarne og uerfarne bowlere, trente og utrente, ektefeller og samboere, de med konkurranseinnstinkt og de mer tilbakelente.

25 Aug 2009

Sosialt samvær på Oscarsborg

Av Festkomiteen | SJK generelt

Lørdag 22. august inviterte festkomiteen til "La Boheme" av G. Puccini på Oscarsborg festning.