NM-sesongen er i gang

I det vi setter sluttstrek for SJKs julesesong, starter vårsesongen. Det merkes at dagene er blitt litt lysere og det er tegn på at vi har mange slitsomme, men morsomme øvelser foran oss. NM-forbredelsene er i gang!

                 <p>Vi kan klappe oss p&aring; brystet over vel gjennomf&oslash;rte juletrefester, til glede for sm&aring; og store. Nissen kom p&aring; alle festene... Vi vil feire oss selv med en dugandes fest - kun for voksne.</p><p>Vi er i oppstarten av den mest hektiske korpsperioden i &aring;ret, slik mange av v&aring;re kolleger rundt om i landet ogs&aring; er. NM i Trondheim g&aring;r av stabelen 19. - 20. mars. Vi spiller i elitedivisjonen, slik vi har gjort mange ganger. Du kan h&oslash;re oss i Olavshallen, store sal,&nbsp;l&oslash;rdag 20.3 kl. 15.39. Helgen f&oslash;r spiller vi i Oslomesterskapet. Vi h&aring;per &aring; gjenta bedriften fra i fjor og bli Oslomester. Uansett er dette en fin gjennomkj&oslash;ring f&oslash;r det store slaget st&aring;r en uke etter.</p><p>&nbsp;</p>

Edit

Eldre nyheter

10 Mai 2010

Marsjer og lightmusikk sesongen 2010

Av Musikkutvalget i SJK | Internnytt

Dette er marsjrekkefølgen (uendret fra i fjor) og lightmusikken. Lightmusikken består av det samme som ifjor pluss grand prix låtene.

12 Mar 2010

Masterclass og mye korpsmoro med Tine Thing Helseth og SJK 23. - 25. april

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth og Sagene Janitsjarkoprs inviterer til masterclass og "korpshappening". Fortsatt plasser - utvidet påmeldingsfrist til 12. april!

13 Jan 2010

Stein Eriksen har gått bort

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Det var tirsdag morgen vi mottok meldingen om at Stein var funnet død i sitt hjem