NM-sesongen er i gang

I det vi setter sluttstrek for SJKs julesesong, starter vårsesongen. Det merkes at dagene er blitt litt lysere og det er tegn på at vi har mange slitsomme, men morsomme øvelser foran oss. NM-forbredelsene er i gang!

                 <p>Vi kan klappe oss p&aring; brystet over vel gjennomf&oslash;rte juletrefester, til glede for sm&aring; og store. Nissen kom p&aring; alle festene... Vi vil feire oss selv med en dugandes fest - kun for voksne.</p><p>Vi er i oppstarten av den mest hektiske korpsperioden i &aring;ret, slik mange av v&aring;re kolleger rundt om i landet ogs&aring; er. NM i Trondheim g&aring;r av stabelen 19. - 20. mars. Vi spiller i elitedivisjonen, slik vi har gjort mange ganger. Du kan h&oslash;re oss i Olavshallen, store sal,&nbsp;l&oslash;rdag 20.3 kl. 15.39. Helgen f&oslash;r spiller vi i Oslomesterskapet. Vi h&aring;per &aring; gjenta bedriften fra i fjor og bli Oslomester. Uansett er dette en fin gjennomkj&oslash;ring f&oslash;r det store slaget st&aring;r en uke etter.</p><p>&nbsp;</p>

Edit

SJK generelt - eldre nyheter

12 Mar 2010

Masterclass og mye korpsmoro med Tine Thing Helseth og SJK 23. - 25. april

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Tine Thing Helseth og Sagene Janitsjarkoprs inviterer til masterclass og "korpshappening". Fortsatt plasser - utvidet påmeldingsfrist til 12. april!

13 Des 2009

SJK sin egen juletrefest!

Av Ellen Isdahl | SJK generelt

Nok en gang feiret SJK juletrefest for egne barn og barnebarn.

28 Sep 2009

SJKs bowlingturnering 2009

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Sagene Janitsjarkorps har som formål å fremme musikkunnskapene - og å utvikle medlemmene gjennom motiverende musikalske oppgaver. Skal vi få til dette er det viktig å ivareta og utvikle korpsets sosiale miljø. Årets (og historiens første) "Superbowl 2009" ble gledelig mottatt av medlemmene. Her var ingen forhåndskrav og alle var velkomne - erfarne og uerfarne bowlere, trente og utrente, ektefeller og samboere, de med konkurranseinnstinkt og de mer tilbakelente.