Vår dirigent mottar Sagene bydels miljø- og kulturpris!

Sagene Janitsjarkorps har hatt Tom som dirigent i mer enn 30 år. I dag ble han hedret av bydel Sagene for sin innsats i lokalmiljøet.

                 Bydelens miljø- og kulturpris, Lovisaprisen, er oppkalt etter Oskar Braatens rollefigur Hønse-Lovisa, kvinnen som tok seg av fabrikkjentene på Sagene når de kom i vanskeligheter. Prisen skal i følge statuttene gis til kandidater som har <strong>gjort en ekstraordinær innsats for å bedre det fysiske miljøet, eller tilsvarende kulturelt eller sosialt arbeid i bydelen</strong>. Både forslagsstillere og kandidater til prisen må ha tilknytning til Bydel Sagene. Statuetten er laget av kunstneren Nina Sundbye spesielt for Lovisaprisen.  Prisen ble delt ut under <a href="http://www.bydel-sagene.oslo.kommune.no/getfile.php/bydel%20sagene%20%28BSA%29/Internett%20%28BSA%29/Dokumenter/18%20-%205.%20mai.pdf">bydelsdagene</a> 8. mai, på Vøienvolden gård.

Siden Tom var på reise med orkesteret, ble det hans kone Janne som på vegne av ham tok i mot prisen. Øyvind Hartmann og bydelsleder Per Overrein overrakte prisen for Sagene bydel. Gratulerer, Tom!


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

09 Apr 2011

Sagene Janitsjarkorps på 3. plass i 1. divisjon!

Av Ole Hartvig Bjerknæs-Jacobsen | Konkurranser

Etter en flott innsats fredag fikk SJK hele 93 poeng og 3. plass i 1. divisjon i årets NM Janitsjar.

27 Mar 2011

Sagene Janitsjarkorps best i Oslo!

Av Ukjent | Konkurranser

Sagene Janitsjarkorps deltar hvert år i Oslomesterskapet, og i år vant korpset 1. divisjon for amatørkorps med 93 poeng.

27 Mar 2011

Resultater fra årets Oslomesterskap

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konkurranser

Vi vant