Høstsesongen er i anmarsj!

Endelig nærmer det seg sesongstart!

I skrivende stund er det en uke til første øvelse etter sommerferien, og alle SJK-hjerter gleder seg til en innholdsrik og spennende høstsesong.

Variert innhold og spennende musikk står på plakaten. Vårt største musikalske prosjekt denne høsten blir fremføringen av hele Gustav Holst' The Planets.

Vi skal spille inn kvalifiseringsstykke til elitedivisjonen og når det nærmer seg jul skal vi ha konsert sammen med Foss videregående skole!

Kanskje finnes det noen som nettopp har flyttet til byen som har lyst å spille i et etablert, veldrevet og sosialt korps? Vi marsjerer på 17. mai og spiller i 1. divisjon i NM Janitsjar. Dugnadsarbeidet består stort sett i juletrefestspillinger (antagelig den gøyeste formen for dugnad som finnes!), noen andre spillejobber samt litt jobb i Sagene Festivitetshus - vårt øvingslokale.

Send gjerne en mail til musutv@sjk.org, ring oss på 22375992, eller kom innom oss i Holstsgt. 3 hvor vi øver på mandager mellom 18.30 og 21.30. Vi vil gjerne ha deg med på laget! Spesielt dersom du spiller fløyte, bariton, fagott, horn eller slagverk!


Edit

Relaterte nyheter

Eldre nyheter

12 Jun 2012

Fantastisk stemning på Myraløkka!

Av Hilde Veum | Konsertreferater

Lørdag 9. juni inviterte Sagene Bydel og Sagene Janitsjarkorps til konsert på Myraløkka.

16 Mai 2012

Velkommen til sommerkonsert!

Av Hilde Veum | Konserter

SJK har fått med seg Odd René Andersen som solist på sommerkonserten!

16 Mai 2012

Skal du feire 17. mai i Oslo?

Av Hilde Veum | Spilleoppdrag

Tradisjonen tro vil Sagene Janitsjarkorps holde konsert på trappene til Rådhuset, i Borggården den 17. mai kl. 13:00.