Vil du spille med Sagene Janitsjarkorps?

Sagene Janitsjarkorps er et av Oslos beste korps, og vi trenger flere flinke musikanter!

I NM Janitsjar 2012 kom korpset vårt på en flott 2. plass i 1. divisjon, og vi er strålende fornøyde! Nå ser vi fremover til en ny og spennende sesong!

Leder for Sagene Janitsjarkorps, Merethe Skaug Sørensen, er svært fornøyd med at iherdige forberedelser ga et godt resultat i NM. ”Det ligger timer med selvøving og samspill bak en slik prestasjon”, konstaterer Sørensen. Best betalt for innsatsen ble slagverkgruppa, som ble kåret til beste gruppe i divisjonen. ”Dette gir ekstra inspirasjon for alle medlemmene til fortsatt å jobbe for god musikalsk kvalitet som igjen bidrar til godt sosialt miljø”, sier hun.

Begge nevnte kvaliteter er vår dirigent, Tom Skjellum, en sterkt bidragsyter til. ”Det er en stor glede at hans innsats for korpset gjennom nærmere 33 år ble belønnet med Norges Musikkorps hederspris ”Musikanten”, forteller Sørensen. Den er tidligere gitt til The Brazz Brothers og gis til personer, grupper eller institusjoner som har betydd spesielt mye for korpsbevegelsen og synliggjøringen av denne. I vurderingen vektlegges den betydningen kandidaten har hatt for korpset og musikantene både inspirasjonsmessig og utviklingsmessig.

Sagene Janitsjarkorps er alltid interessert i å få nye medlemmer med i korpset. ”Om noen ønsker musikalske utfordringer og utvikling pluss bli del av et godt sosialt miljø, kom gjerne innom oss. Vi øver mandager mellom kl. 18.30-21.30,  i Sagene Festivitetshus. Det må være et av Oslos beste øvingslokaler”, avslutter hun.

Vi ser fremover til en ny og spennende sesong, og vi vil gjerne ha deg med på laget! Spesielt dersom du spiller fløyte, bariton, fagott, horn eller slagverk!

Bli med oss og spill!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

DatoTittel

26 Mar 2012

Prisdryss i NM Janitsjar 2012!

Eldre nyheter

26 Mar 2012

Prisdryss i NM Janitsjar 2012!

Av Hilde Veum | Konkurranser

Sagene Janitsjarkorps kom på 2. plass i 1. divisjon, dirigenten vår fikk pris fra NMF og slagverket ble kåret til beste gruppe i divisjonen!

17 Mar 2012

Sagene Janitsjarkorps på 2. plass i Oslomesterskapet

Av Hilde Veum | Konkurranser

Lørdag 17. mars ble årets Oslomesterskap avholdt i Asker Kulturhus.

11 Mar 2012

Du kan se Sagene Janitsjarkorps på TV!

Av Hilde Veum | Konkurranser

Norges Musikkorps Forbund samarbeider med TV 2 Sumo om direktesending fra årets NM.