17. mai unnagjort

SJK har gjennomført et tradisjonelt program 17. mai 1999. I strålende vær begynte dagen på Sagene Skole kl. 07.30 og avsluttet med konsert på Aker Brygge kl. 15.00

                 Som vanlig starter korpset nasjonaldagen tidlig. Kl. 07.30 er det oppmøte på Sagene skole, der det først er flaggheising og avspilling av nasjonalsanger kl. 08.00.

Så er det "opplading" til resten av dagen med pølsefrokost med nogo attåt, før det marsjeres avgårde fra skolen mellom kl. 10 og 11, avhengig av hvilken plass Sagene skole har i barnetoget. På bildet til venstre poserer deler av korpsets trombonegruppe velvillig foran fotografen rett før avmarsj.

I år gikk Sagene som nr. 82 i toget, og det flotte været fikk opp temperaturen på innsiden av uniformene. Da smaker det ekstra godt med en leskende pause ved restaurant Skansen etter barnetoget. De siste årene har korpset gjort det til en tradisjon å underholde litt her, mot leskende gjenytelser.

Klokken 14.00 var det oppmøte på Aker Brygge, og et folkehav vi sjelden har sett maken til lot seg underholde av marsjer og lightmusikk fra korpset.

På dette tidspunkt bærer riktig spilleformen til de fleste preg av at det har vært en lang og hard dag, men man skjerper seg og tar i litt ekstra foran det festpyntede publikum på Aker Brygge. På bildet til venstre er korpset i ferd med å avslutte dagen på Bryggetorget med "We'll meet again", arrangert av Tom Skjellum.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

07 Mai 1999

NMF på nett!

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Sagene hilser NMF velkommen på Internett. Det er mye nyttig informasjon å finne på sidene deres, og de lover godt for fortsettelsen.

14 Feb 1999

Vellykket rekrutteringskonsert avholdt i Sagene Festivitetshus

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Sagene hadde invitert skolekorps i distriktet til konsert i Sagene Festivitetshus, der skolekorpset hadde en avdeling og Sagene selv avsluttet det hele