Begrens søket

Treff

20
  • Sorter etter :

  • Vis :

Etter tre års virusventing var 17. mai endelig en festdag igjen, og Oslo viste seg fra sin beste side.

  • Av: Karina Kaupang Jørgensen   17/05-22, 08:00 SJK generelt

Finere 17. mai skal man lete lenge etter! Værgudene viste seg fra sin absolutt beste side, byen var stappfull av glade mennesker og Sagene spilte marsjer av hjertets lyst.

Årets 17. mai ble gjennomført på tradisjonell måte på en litt gråværsdag i Oslo, men det la ingen demper på dagen - hverken for folk i gatene eller for korpset.

Værgudene var virkelig på vår side dette året - ikke for kaldt og ikke for varmt, men akkurat passe for oss som ikler oss blå ull-uniform på nasjonaldagen.

På en litt grå Oslo-ettermiddag startet SJK en hektisk høstsesong med et spilleoppdrag i Studenterlunden med en innledende oppmarsj fra Stortorget.

17. mai 2015 ble en sur opplevelse på vår kant av landet, men var nok tøffest for de som stod og så på barnetoget. SJK gikk som nr. 94 i toget og avsluttet som vanlig dagen med en times konsert i borggården ved Rådhuset.

17. mai er også korpsenes store dag, og i likhet med de fleste andre skole- og amatørkorps har også SJK fullt program denne dagen. Som vanlige er vi med i Oslos offisielle 17. mai program med konsert ved Rådhuset kl. 13.

Sagene Janitsjarkorps avslutter utespill sesongen med en tur opp Karl Johan onsdag 26. august.

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   25/08-09, 06:58 Spilleoppdrag

Årets beste dag er over. Vi puster og tøyer ut og ser tilbake på en fantastisk dag i strålende solskinn.

Selv om korpset fortsatt nyter de gode resultatene fra NM og stor konsert står for døren i juni, glemmer vi på ingen måte vår tradisjon som gatekorps. Innøving av gaterepertoar er alt i full gang.

Sagene skole, barnetoget og rådhustrappa

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   12/05-06, 00:00 Spilleoppdrag

Til tross for ferie klarte SJK å stille mann- og kvinnesterke fram også i år.

SJK har fått mange lovord for årets 17. mai-gjennomføring. Sjelden har korpset gitt så mye og god lyd fra seg som på nasjonaldagen i 2004. De kongelige fikk oppleve det to ganger !

SJK spiller fast i Paviljongen i Studenterlunden Oslo på forsommeren og høsten, begge ganger med oppmarsj fra Domkirken

SJK startet høstsesongen med en spillejobb for Rikstrygdeverket i anledning første spadtak på tomta for deres nye bygg i Sannergata 2-4

  • Av: Arrangementskomiteen i SJK   16/08-01, 12:00 SJK generelt

Det var ikke så mange som hadde funnet veien til Torshovparken denne sure maikvelden, men korpset underholdt i hvert fall de frammøtte med marsjer og lightmusikk

På en flott maiettermiddag med mye folk i byen, fikk både korpset og en god del barn og voksne anledning til å prøvegå selve sjarmøretappen - nemlig ruta fra Studenterlunden og opp rundt Slottsplassen

Det er årviss tradisjon at korpset avholder konsert i Paviljongen i Studenterlunden i Oslo en gang i løpet av juni. Disse konsertene gjøres for Oslo Kommune.

SJK deltok denne fine junisøndagen på kretsstevne arrangert av jubilanten Østre Aker Musikkorps.

SJK har gjennomført et tradisjonelt program 17. mai 1999. I strålende vær begynte dagen på Sagene Skole kl. 07.30 og avsluttet med konsert på Aker Brygge kl. 15.00