Vil du spille med oss i Sagene Janitsjarkorps?

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel.

                 <p><font face="Times New Roman" size="3"><br /><br />Korpset v&aring;rt har ca. 65 medlemmer i alderen 17 til 70, og vi holder et h&oslash;yt musikalsk niv&aring;. Vi &oslash;ver sentralt i byen, i v&aring;r egen bydel Sagene. Det er lett &aring; bruke offentlig transport for &aring; komme til oss. </font><font face="Times New Roman" size="3">V&aring;r f&oslash;rste &oslash;velse denne sesongen er mandag 19. august kl.18.30.&nbsp;</font></p><p><font face="Times New Roman" size="3">H&oslash;stsesongen starter med at vi jobber for &aring; kvalifisere oss til 1. divisjon <a href="http://www.spilleglede.no/no/nm/nm_janitsjar/" target="_blank">NM Janitsjar</a>. Deretter har vi inng&aring;tt et samarbeid med <a href="http://www.nmh.no/" target="_blank">Norges Musikkh&oslash;yskole</a>, professor i dirigering <a href="http://no.wikipedia.org/wiki/Ole_Kristian_Ruud" target="_blank">Ole Kristian Ruud</a> og to dirigentstudenter. Samarbeidsprosjektet avsluttes med en konsert 8. desember i Lindemansalen p&aring; Musikkh&oslash;yskolen.</font></p><p><font face="Times New Roman" size="3">Korpsets drift er avhengig av frivillig innsats fra medlemmene. Dette har vi klart s&aring; bra at vi hvert &aring;r deler ut stipend til medlemmer som &oslash;nsker &aring; bli bedre p&aring; sitt instrument. V&aring;r hovedinntektskilde er juletrefester i januar &ndash; dette er nok den hyggeligste formen for dugnad et korps kan ha! </font><font face="Times New Roman" size="3">Det skal ogs&aring; sies at vi hver 17. mai f&oslash;lger vi&nbsp;Sagene Skole i 17. mai-toget oppover Karl Johan, s&aring; du m&aring; like &aring; marsjere.</font></p><p><font face="Times New Roman" size="3">Virker dette spennende? Kanskje er det nettopp deg vi mangler i rekkene! Ta kontakt med Anne, leder av Musikkutvalget, p&aring; telefon 930 85 699 for mer informasjon. Du kan ogs&aring; kontakte oss p&aring; e-postadresse <a href="mailto:sjk@sjk.org">sjk@sjk.org</a>.&nbsp;</font></p><p><font face="Times New Roman" size="3">H&aring;per vi sees!<br /></font><font face="Times New Roman" size="3">&nbsp;</font></p><p><font face="Times New Roman" size="3">Mer kontaktinformasjon <a href="../../om/?tag=kontakt" target="_blank">her</a>.</font></p>

Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

11 Jul 2013

Nå drar vi til Kerkrade!

Av Hilde Veum | Konkurranser

SJK skal på sin første utenlandstur på mange år, og målet er Kerkrade i Holland. Onsdag formiddag kjørte det en varebil ombord på Kiel-fergen, fullastet med store og tunge instrumenter. Når SJK skal på tur, så er det mye som skal med. Snille venner av SJK tar seg av transportetappen, og så kommer musikanter og heiagjeng etter i dag.

16 Mai 2013

SJK spilles på radio i ettermiddag.

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Ca. kl. 17:20 på NRK P2 i dag, kan du høre SJK fremføre Kronprins Olavs Honnørmarsj.

09 Mai 2013

Sommerkonsert med Emil Solli-Tangen

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Vi gjentar fjorårets suksess og inntar scenen på Myraløkka lørdag 15. juni kl. 17:00.