Vil du spille med oss i Sagene Janitsjarkorps?

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel.

                 Korpset vårt har ca. 65 medlemmer i alderen 17 til 70, og vi holder et høyt musikalsk nivå. Vi øver sentralt i byen, i vår egen bydel Sagene. Det er lett å bruke offentlig transport for å komme til oss.  Vår første øvelse denne sesongen er mandag 19. august kl.18.30.  Høstsesongen starter med at vi jobber for å kvalifisere oss til 1. divisjon NM Janitsjar. Deretter har vi inngått et samarbeid med <a href="http://www.nmh.no/">Norges Musikkhøyskole</a>, professor i dirigering <a href="http://no.wikipedia.org/wiki/Ole_Kristian_Ruud">Ole Kristian Ruud</a> og to dirigentstudenter. Samarbeidsprosjektet avsluttes med en konsert 8. desember i Lindemansalen på Musikkhøyskolen.

Korpsets drift er avhengig av frivillig innsats fra medlemmene. Dette har vi klart så bra at vi hvert år deler ut stipend til medlemmer som ønsker å bli bedre på sitt instrument. Vår hovedinntektskilde er juletrefester i januar – dette er nok den hyggeligste formen for dugnad et korps kan ha! Det skal også sies at vi hver 17. mai følger vi Sagene Skole i 17. mai-toget oppover Karl Johan, så du må like å marsjere.

Virker dette spennende? Kanskje er det nettopp deg vi mangler i rekkene! Ta kontakt med Anne, leder av Musikkutvalget, på telefon 930 85 699 for mer informasjon. Du kan også kontakte oss på e-postadresse sjk@sjk.org. 

Håper vi sees!

Mer kontaktinformasjon på www.sjk.org.


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

11 Jul 2013

Nå drar vi til Kerkrade!

Av Hilde Veum | Konkurranser

SJK skal på sin første utenlandstur på mange år, og målet er Kerkrade i Holland. Onsdag formiddag kjørte det en varebil ombord på Kiel-fergen, fullastet med store og tunge instrumenter. Når SJK skal på tur, så er det mye som skal med. Snille venner av SJK tar seg av transportetappen, og så kommer musikanter og heiagjeng etter i dag.

16 Mai 2013

SJK spilles på radio i ettermiddag.

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Ca. kl. 17:20 på NRK P2 i dag, kan du høre SJK fremføre Kronprins Olavs Honnørmarsj.

09 Mai 2013

Sommerkonsert med Emil Solli-Tangen

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Vi gjentar fjorårets suksess og inntar scenen på Myraløkka lørdag 15. juni kl. 17:00.