Hyggelig og vellykket konsert på Ridehuset i går

Gårsdagens konsert på Ridehuset på Akershus var svært vellykket. Det var bra oppmøte, mange lovord å høre fra publikum etter konserten, og både korps, dirigent og solister var også godt fornøyd.

Ja, det var noe eget ved denne konserten sa mange. Kanskje var det omgivelsene på Akershus og det fine og intime konsertlokalet "Ridehuset" som var med å skape den gode stemningen? Det var første gang korpset benyttet dette lokalet, og det er kanskje noe vi burde gjøre flere ganger?

Men konsertlokalet alene gjør ikke en konsert - det er det vi, sammen med dirigent og solister som gjør. Nevnes må også konferansier Holger Gulbrandsen som loste oss og publikum gjennom konserten på en veldig fin og spennende måte. Temaet var "engelsk musikk", og her er det jo nok å ta av. Vi hadde valgt litt tradisjonell engelsk orkestermusikk, ispedd innslag fra musicalrepertoaret.

Temavalget ga våre to solister Tarjei Grimsby og Kari Gjærum anledning til å "sviske" seg med sine framføringer, noe de gjorde til fulle og til publikums store begeistring. At de var fornøyd med "backingen" var også åpenbart, og begge benyttet anledningen til å takke korpset for samarbeidet.

Dermed var høstens konsert unnagjort, og korpset starter nå forberedelser til vårsesongen, med regionsmsterskap og NM. Men aller først står juletrefestsesongen for døren. God jul! 


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

Konsertreferater - eldre nyheter

12 Jun 2012

Fantastisk stemning på Myraløkka!

Av Hilde Veum | Konsertreferater

Lørdag 9. juni inviterte Sagene Bydel og Sagene Janitsjarkorps til konsert på Myraløkka.

22 Apr 2009

Vellykket samarbeidskonsert med kretskorpset

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Siste helgs samarbeidskonsert med kretskorpset var meget vellykket, og de dyktige ungdommene i kretskorpset demonstrerte spilleglede og musikalitet både i det de spilte selv og framførte sammen med Sagene.

03 Jul 2008

Vellykket feiring av 10 år i H3!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

Lørdag 7. juni markerte SJK 10 år i H3, med "Jubileumskonsert" og påfølgende fest i "vårt eget hus".