Hyggelig og vellykket konsert på Ridehuset i går

Gårsdagens konsert på Ridehuset på Akershus var svært vellykket. Det var bra oppmøte, mange lovord å høre fra publikum etter konserten, og både korps, dirigent og solister var også godt fornøyd.

Ja, det var noe eget ved denne konserten sa mange. Kanskje var det omgivelsene på Akershus og det fine og intime konsertlokalet "Ridehuset" som var med å skape den gode stemningen? Det var første gang korpset benyttet dette lokalet, og det er kanskje noe vi burde gjøre flere ganger?

Men konsertlokalet alene gjør ikke en konsert - det er det vi, sammen med dirigent og solister som gjør. Nevnes må også konferansier Holger Gulbrandsen som loste oss og publikum gjennom konserten på en veldig fin og spennende måte. Temaet var "engelsk musikk", og her er det jo nok å ta av. Vi hadde valgt litt tradisjonell engelsk orkestermusikk, ispedd innslag fra musicalrepertoaret.

Temavalget ga våre to solister Tarjei Grimsby og Kari Gjærum anledning til å "sviske" seg med sine framføringer, noe de gjorde til fulle og til publikums store begeistring. At de var fornøyd med "backingen" var også åpenbart, og begge benyttet anledningen til å takke korpset for samarbeidet.

Dermed var høstens konsert unnagjort, og korpset starter nå forberedelser til vårsesongen, med regionsmsterskap og NM. Men aller først står juletrefestsesongen for døren. God jul! 


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

Eldre nyheter

02 Nov 2014

Velkommen til konsert på Ridehuset 30.11.2014

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Velkommen til konsert!

08 Aug 2014

Vil du spille med oss?

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Å spille med oss handler om å ha det moro, om å treffe nye mennesker, om å spille variert musikk, om å oppleve samhold, engasjement og trivsel

04 Jun 2014

Velkommen til sommerkonsert med SJK og Linn Skåber

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konserter

Vi gjentar fjorårets suksess og inntar scenen på Myraløkka lørdag 14. juni kl. 17:00.