Hyggelig og vellykket konsert på Ridehuset i går

Gårsdagens konsert på Ridehuset på Akershus var svært vellykket. Det var bra oppmøte, mange lovord å høre fra publikum etter konserten, og både korps, dirigent og solister var også godt fornøyd.

Ja, det var noe eget ved denne konserten sa mange. Kanskje var det omgivelsene på Akershus og det fine og intime konsertlokalet "Ridehuset" som var med å skape den gode stemningen? Det var første gang korpset benyttet dette lokalet, og det er kanskje noe vi burde gjøre flere ganger?

Men konsertlokalet alene gjør ikke en konsert - det er det vi, sammen med dirigent og solister som gjør. Nevnes må også konferansier Holger Gulbrandsen som loste oss og publikum gjennom konserten på en veldig fin og spennende måte. Temaet var "engelsk musikk", og her er det jo nok å ta av. Vi hadde valgt litt tradisjonell engelsk orkestermusikk, ispedd innslag fra musicalrepertoaret.

Temavalget ga våre to solister Tarjei Grimsby og Kari Gjærum anledning til å "sviske" seg med sine framføringer, noe de gjorde til fulle og til publikums store begeistring. At de var fornøyd med "backingen" var også åpenbart, og begge benyttet anledningen til å takke korpset for samarbeidet.

Dermed var høstens konsert unnagjort, og korpset starter nå forberedelser til vårsesongen, med regionsmsterskap og NM. Men aller først står juletrefestsesongen for døren. God jul! 


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter

Eldre nyheter

23 Mar 2015

Dommerkommentarer NM 2015

Av Steinar Kjærnsrød | Dommerkommentarer

12. plass i 2. divisjon med 87.5 poeng

18 Mar 2015

Dommerkommentarer Regionsmesterskapet 2015

Av Anne Lund | Dommerkommentarer

SJK ble nr 4 i 1. divisjon med 92 poeng

10 Mar 2015

Fellesmiddag Trondheim 2015

Av Tore Simonsen | Ikke bare musikk!

Tiden mot Trondheim går fort. Vi er 55 personer som skal reise oppover, og festkomiteen trenger å vite i løpet av de nærmeste dager om hvem av dere som ønsker å bli med på fellesmiddagen og hva dere ønsker å spise.