Ikke helt som forventet i NM i år

Etter en bra oppkjøring og med en lovende 4. plass i regionsmesterskapet forrige helg, var forventningene store med tanke på å få et bra resultat i NM. Det gikk ikke helt som planlagt.

Etter en bra ekstraøvelse i Dokkhuset fredag kveld, og en siste finpuss på hotellet lørdag formiddag, skulle alt ligge til rette for en god gjennomføring av Sinfonietta no 2 noen timer senere. Og det var ingen ting som tydet på at vi ikke skulle få til det.

 Men det går ikke alltid som planlagt, og etter nok en "grei" oppføring med en del små uhell, var det nok  et noe usikkert korps som gikk av scenen. Men NM i Trondheim er mye mer enn bare konkurransene, og det sosiale er også viktig. Noen valgte å gå og høre andre korps, mens mange søkte sammen med sine gruppemedlemmer til de etter hvert kjente "rekkefestene".

De fleste valgte også å stille på fellesmiddagen på Olavs pub om kvelden, og hit ble også resultatene formidlet via våre representanter på premieutdelingen. På en meget tett resultatliste var SJK plassert på 12. plass med 87,5 poeng. Dette gjorde at vi beholdt plassen i 2.divisjon, men det var nok mange skuffede, selv om alle tok resultatet med fatning. 

På mandag starter oppkjøringen og noteutdelingen til sommerens konsert på Myraløkka 13. juni, men først venter en etterlengtet påskeferie på korpsets medlemmer.


Edit

Eldre nyheter

16 Mar 2015

4. plass i regionsmesterskapet 2015

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Regionsmesterskapet på Lillestrøm ble gjennomført i går, og korpset fikk en fin 4. plass med 92 poeng.

01 Des 2014

Hyggelig og vellykket konsert på Ridehuset i går

Av Steinar Kjærnsrød | Konsertreferater

Gårsdagens konsert på Ridehuset på Akershus var svært vellykket. Det var bra oppmøte, mange lovord å høre fra publikum etter konserten, og både korps, dirigent og solister var også godt fornøyd.

02 Nov 2014

Velkommen til konsert på Ridehuset 30.11.2014

Av Steinar Kjærnsrød | Konserter

Velkommen til konsert!