Ikke helt som forventet i NM i år

Etter en bra oppkjøring og med en lovende 4. plass i regionsmesterskapet forrige helg, var forventningene store med tanke på å få et bra resultat i NM. Det gikk ikke helt som planlagt.

Etter en bra ekstraøvelse i Dokkhuset fredag kveld, og en siste finpuss på hotellet lørdag formiddag, skulle alt ligge til rette for en god gjennomføring av Sinfonietta no 2 noen timer senere. Og det var ingen ting som tydet på at vi ikke skulle få til det.

 Men det går ikke alltid som planlagt, og etter nok en "grei" oppføring med en del små uhell, var det nok  et noe usikkert korps som gikk av scenen. Men NM i Trondheim er mye mer enn bare konkurransene, og det sosiale er også viktig. Noen valgte å gå og høre andre korps, mens mange søkte sammen med sine gruppemedlemmer til de etter hvert kjente "rekkefestene".

De fleste valgte også å stille på fellesmiddagen på Olavs pub om kvelden, og hit ble også resultatene formidlet via våre representanter på premieutdelingen. På en meget tett resultatliste var SJK plassert på 12. plass med 87,5 poeng. Dette gjorde at vi beholdt plassen i 2.divisjon, men det var nok mange skuffede, selv om alle tok resultatet med fatning. 

På mandag starter oppkjøringen og noteutdelingen til sommerens konsert på Myraløkka 13. juni, men først venter en etterlengtet påskeferie på korpsets medlemmer.


Edit

Konkurranser - eldre nyheter

16 Mar 2015

4. plass i regionsmesterskapet 2015

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Regionsmesterskapet på Lillestrøm ble gjennomført i går, og korpset fikk en fin 4. plass med 92 poeng.

23 Mar 2014

91 poeng og 3. plass i regionmesterskapet

Av Hilde Veum | Konkurranser

I dag konkurrerte vi i den øverste divisjonen i regionmesterskapet.

19 Mar 2014

Regionmesterskapet 2014 på Lillestrøm

Av Hilde Veum | Konkurranser

SJK deltar i 1. divisjon i regionmesterskapet som foregår i Lillestrøm Kultursenter søndag 23 .mars.