Ikke helt som forventet i NM i år

Etter en bra oppkjøring og med en lovende 4. plass i regionsmesterskapet forrige helg, var forventningene store med tanke på å få et bra resultat i NM. Det gikk ikke helt som planlagt.

Etter en bra ekstraøvelse i Dokkhuset fredag kveld, og en siste finpuss på hotellet lørdag formiddag, skulle alt ligge til rette for en god gjennomføring av Sinfonietta no 2 noen timer senere. Og det var ingen ting som tydet på at vi ikke skulle få til det.

 Men det går ikke alltid som planlagt, og etter nok en "grei" oppføring med en del små uhell, var det nok  et noe usikkert korps som gikk av scenen. Men NM i Trondheim er mye mer enn bare konkurransene, og det sosiale er også viktig. Noen valgte å gå og høre andre korps, mens mange søkte sammen med sine gruppemedlemmer til de etter hvert kjente "rekkefestene".

De fleste valgte også å stille på fellesmiddagen på Olavs pub om kvelden, og hit ble også resultatene formidlet via våre representanter på premieutdelingen. På en meget tett resultatliste var SJK plassert på 12. plass med 87,5 poeng. Dette gjorde at vi beholdt plassen i 2.divisjon, men det var nok mange skuffede, selv om alle tok resultatet med fatning. 

På mandag starter oppkjøringen og noteutdelingen til sommerens konsert på Myraløkka 13. juni, men først venter en etterlengtet påskeferie på korpsets medlemmer.


Edit

Eldre nyheter

23 Mar 2015

Dommerkommentarer NM 2015

Av Steinar Kjærnsrød | Dommerkommentarer

12. plass i 2. divisjon med 87.5 poeng

18 Mar 2015

Dommerkommentarer Regionsmesterskapet 2015

Av Anne Lund | Dommerkommentarer

SJK ble nr 4 i 1. divisjon med 92 poeng

16 Mar 2015

4. plass i regionsmesterskapet 2015

Av Steinar Kjærnsrød | Konkurranser

Regionsmesterskapet på Lillestrøm ble gjennomført i går, og korpset fikk en fin 4. plass med 92 poeng.