Vellykket Oktoberfestival for Friskis & Svettis gjennomført

Friskis & Svettis hadde lagt sin instruktør-kickoff til Oktoberfestivalen i Sagene Festivitetshus og ca. 350 instruktører fra hele landet viste at de kan mer enn bare å bøye og tøye ...

                 Arrangementskomiteen i korpset hadde forberedt dette arrangementet lang tid i forveien, for mye skulle gjøres før man kunne diske opp for så mange mennesker med mat og drikke og underholdning.

Det var derfor en forventningsfull gjeng fra korpset som stilte klare til storinnrykk lørdag ettermiddag, og kort etter 19.00 begynte de første gjestene å strømme på, og de fleste hadde kommet og fått både en og to øl før klokken var 20.00.

Da hadde tyrolerorkesteret for lengst startet, og dratt opp stemningen og lydnivået, ikke minst takket være sjefstyroler Per Olaf Winge fra "lille Tyrol" - dvs. Grünerløkka.

Under allsangen ble det oppfordret til å stå på bordene, og de spreke instruktørene fra Friskis & Svettis lot seg ikke be to ganger, og den gode gamle "bondemannen" ble avsunget i flere vers mens bordene svaiet faretruende, men de holdt og det gjorde absolutt stemningen også.

Når det var matservering var det litt trengsel ved de to serveringsstasjonene, men uten at det var plagsomt for noen. Det ble servert tykke og feite "wurst"med potemos og løk, og selv de kroppsfikserte gjestene tok godt for seg av dette.

Når orkesteret tok pause for å spise, inntok Tomm Percy scenen i år som i fjor. Han leverte et meget imponerende show, og den utrolige kontrollen og kroppsbeherskelsen han besitter ble gjestene særs imponert over, og han fikk trampeklapp.

Orkesteret skulle egentlig spille til 23.00, der det etter det skulle spilles medbragt discomusikk. Ved en misforståelse ble discoen satt på i orkesterets pause kl. 22.00, og dette førte til at noen gikk mens andre inntok dansegulvet på scenen. For oss førte det til at vi mistet noe omsetning pga. mindre salg av drikke.

Det var imidlertid gøy å se friskisene danse så de etter hvert ble svettiser, og selv ikke når lokalet het "Afrika" og det var "lørdagskveld" på Sagene har vel dansen gått liviligere her enn den gjorde denne kvelden.

Vi snakket med flere av gjestene, og de var veldig fornøyd og imponert over arrangementet.

[ Se alle bildene her ]


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

20 Sep 2001

Sagene underholdt ved elvevandringen langs Akerselva

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Korpset var engasjert av bydelen til å spille ved Glads Mølle i forbindelse med bydelens elveandring fra Maridalsvannet og til utløpet. Mange mennesker passerte og stoppet og hørte på korpset spille marsjer og lightmusikk i mørket nede ved Akerselva

05 Sep 2001

Lyst til å spille i storband?

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Styret har mottatt en mail fra et nystartet storband på Grefsen. De er på jakt etter medlemmer, og vi lovte å bringe forespørslen videre til SJK medlemmene

03 Sep 2001

Vellykket oppmarsj og konsert i Oslo

Av Arrangementskomiteen i SJK | Konsertreferater

SJK spiller fast i Paviljongen i Studenterlunden Oslo på forsommeren og høsten, begge ganger med oppmarsj fra Domkirken