Vellykket oppmarsj og konsert i Oslo

SJK spiller fast i Paviljongen i Studenterlunden Oslo på forsommeren og høsten, begge ganger med oppmarsj fra Domkirken

Det var nok flere mennesker langs med denne ruta en lørdag for et par uker siden, men mange Oslofolk så og hørte Sagene denne fine septemberettermiddagen.

Vi stoppet på Egertorvet og spilte to marsjer, og det var en ny og smart vri. Det er veldig mange folg i dette området, og det er fint å kunne stå i bred marsjoppstilling å spille.

Vel framme i Studenterlunden, holdt vi en minikonsert i Paviljongen, med en blanding av lightmusikk- og marsjmusikk. Det var bra frammøte og de låt bra, men noen ble nok litt vel slitne til øvelsen vi skulle rett avgårde til etterpå. Hva gjør man ikke for sitt publikum ...


Edit

Flere bilder

Eldre nyheter

23 Aug 2001

Hold av 22.09 - Oktoberfest for Friskis og Svettis er i boks!

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

Det er nå gjort avtale med Friskis og Svettis om skikkelig Tyrolerfest lørdag 22. september i H3. Det kommer 300-350 instruktører med forutsetninger for høy puls. Er du klar til en liten dugnad?

19 Aug 2001

Ny sesong - store utfordringer

Av Arrangementskomiteen i SJK | SJK generelt

Mandag 20. august starter nok en sesong for Sagene Janitsjarkorps. Begivenheter og utfordringer står i kø for våre medlemmer. Jubileumskonserten 28. oktober blir en milepel for korpset.

17 Aug 2001

Årsmøte med nogo attåt

Av Arrangementskomiteen i SJK | Internnytt

I år prøver Styret en vri, og innkaller til årsmøte med påfølgende "nachspiel". Fredag 19.10 er det vanlig årsmøte, men etter årsmøtet blir det Valencia mimring og spansk aften skal vi tro chef Per Olaf ...